Šéf na zámku v Havířově: Menu začíná slovy: "Pondělí – sanitární den“, jídlo je à la mrazák
Kuriózní, možná spíše odstrašující podívaná čeká na šéfa v Havířově. Mají tady soukromý hotel, jehož vlastníkem je ale město. Vedou ho dva zastupitelé – jeden sedí na radnici za komunisty a druhý za ANO. Proč si šéfa pozvali? Protože prý podnik nefunguje.
Hotel je v budově pěkného zámečku. Ovšem hosté nikde. I během obědů je v podniku liduprázdno. Skvosty místního jídelníčku jsou jako vystřižené z jídelních lístků zkraje devadesátých let. Po přečtení nabídky šéf začíná tušit první nedostatky. Pak mu naservírují přehlídku mražených surovin – zeleninou počínaje a vepřovou panenkou konče.
Další premiérový díl oblíbeného pořadu Ano, šéfe! ve čtvrtek ve 21.20 na Primě
Předkrm v podobě grilovaného chřestu se sýrem Zdeňka Pohlreicha porazí. Tři zelené chřestíčky, které se ztrácejí pod kopcem roztaveného sýra, komentuje: „Tohle je grilovaný chřest? To vypadá jako zelenej hot dog.“
Podívejte se, o čem ve čtvrtečním premiérovém dílu bude řeč na VIDEU níže:
Po gastro zážitku, na který by nejraději zapomněl, si jde šéf prohlédnout kuchyni. Momentálně na zámečku čaruje „půl Řek, půl Čechoslovák“, jak o sobě říká chaoticky vystupující kuchař Anes. Později se ukazuje, že chaotický není jenom on.
Na dalším VIDEU můžete vidět restauraci za plného chodu.
Personál kouká, jak se ulít a jídlo za moc nestojí. Nový jednatel si zoufá: „Restaurace má náklady jako atomová ponorka a tržby jako šlapadlo na Žermanické přehradě.“ Najde šéf recept, jak toto „šlapadlo“ změnit v loď? Na to si počkejte ve čtvrteční premiéře. Už teď si ale můžete spolu se šéfem zazpívat:
(schneidy)