Šéf U Vlka. Vsadí na babičku poslední záchrany a ochutná brněnský Bronx
Brněnská jídelna U Vlka je před krachem, navíc v sousedství vyloučené lokality a proslulé ulice Cejl. Té se Brňané vyhýbají a přezdívají jí brněnský Bronx. Majitel podniku Vladimír Volf, který má zkušenosti spíše se školstvím než s provozem restaurace, to nemá zrovna lehké.
U Vlka sází na poctivou českou kuchyni, ale lidi nechodí. Zvažuje rozvoz jídel. Poradí šéf?
V kuchyni šéf potkává kuchaře Robina Jakubíčka, který světu svou lásku k řemeslu dává najevo vytetovaným nožem na předloktí. Prý vaří už deset let. Jeho jídla však nevypovídají o kuchařském umu nic moc.
Šéfa spíše zaujme kuchařova babička, paní Jakubíčková, specialistka na tradiční krajovou kuchyni. Poradí ona vnukovi, jak na to?
Premiérový díl Ano, šéfe z Brna si nenechte ujít v pondělí ve 21.30 na Primě.
„Tady jsem se naučil řadu zajímavých věcích a poznal spoustu zajímavých lidí,“ hodnotí Zdeněk Pohlreich vskutku nevšední návštěvu Brna.
Bezpohlavní podnik
Podnik U Vlka označí za bezpohlavní, navíc se mu nelíbí, že je k nenalezení. „Nějak ty lidi musíme do toho podniku dostat,“ dává si za cíl své brněnské návštěvy a rozhodne se vytvořit podniku alespoň minimální reklamu. Pozve si profesionálního fotografa a nechá vytvořit reklamní tabuli.
Jak U Vlka s tímto celkem drahým dárkem naložili, se můžete podívat v extra reportáži z natáčení Ano, šéfe! v Brně na videu níže.