Od kuřete po perličku. Takto šéf griluje drůbež, nejoblíbenější maso
Kuře pečené na rožni s bramborami
Další nedělní grilovačku pod vedením šéfa zcela ovládlo drůbeží maso. Jak Zdeněk Pohlreich říká, není nic lepšího než dobře ugrilované kuře! K drůbežímu menu pak přihodil ještě křepelku, perličku a krůtu. Všechny videorecepty můžete sledovat níže. Začínáme kuřaty na rožni.
Drůbeží maso je tou nejlepší volbou, když chcete grilovat pro hodně lidí, chutně a lehce. Šéf během závěrečného dílu pořadu Rozpal to, šéfe! nevynechal klasiku v podobě pomalu grilovaného kuřátka na rožni. Dále zvolil méně tradiční surovinu v podobě křepelky, podávané se salátem ze šťovíku. Festivalem chutí byla jeho perlička s omáčkou s kokosovým mlékem nebo marinovaná krůtí prsa.
Vyberte si podle chuti z jeho nedělních receptů na drůbež na grilu níže.
Všechny recepty na grilované lahůdky z pořadu Rozpal to, šéfe! najdete kdykoliv online.
Než vyrazíte na nákup drůběže, připomeňte si, jak maso skladovat a přepravovat. Drůbeží se kazí hodně rychle.