31. května 2019 09:00
Jana MrákotováV pátém díle Rozpal to, Šéfe! bude Zdeněk Pohlreich grilovat hrudí i ananas!
V nové sérii nejoblíbenějšího pořadu o grilování „Rozpal to, šéfe!“ voní mistrovský steak, a to v každém díle! Nenechejte si ujít Zdeňkovy pochoutky na gril. Tentokrát se těšte například na grilované hrudí nebo ananas,
V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu krevetové stir fry s rýží, grilované čekankové puky s modrým sýrem, hovězí hrudí nebo ananas s karamelovou omáčkou.
Podívejte se na ukázku
Zdeněk Pohlreich je nejen profesionálem v kuchyni, ale také romantikem. Neváhal přerušit natáčení, protože právě dorazila jeho žena a okomentoval natáčecí pauzu slovy: Se svou ženou jsem se viděl ráno doma. Ale musím přerušit natáčení a dát jí znovu pusu pro dobrý den.“
Stejně tak vysvětlil, že ke grilu rozhodně nepatří zevlování, nebo dlouhé čekání na výsledek: „U grilu to musí lítat, protože jinak to nemá tu správnou náladu.“ Nezbývá, než souhlasit. Protože pokud chcete u grilu pohostit více, než dva lidi, čas na prostoje rozhodně není.
Sledujte Rozpal to, Šéfe! a veškeré recepty z pořadu také online!
Další díl pořadu Rozpal to, šéfe! již v pondělí 3. června ve 22.50.