Celebrity

15. září 2023 15:20

Josef Šťastna

Plánují mít děti? Milan Peroutka s manželem trénují roli otců na pejskovi

Milan Peroutka v Show Jana Krause

Od chvíle, kdy Milan Peroutka (33) oznámil, že je gay a vstoupil do registrovaného partnerství s přítelem Dominikem, spadl z něj obrovský strach. Nyní o své orientaci už nemá problém mluvit a také se poprvé vyjádřil, zda s manželem plánují děti.

Milan Peroutka začátkem července všechny šokoval, když prohlásil, že vstoupil do registrovaného partnerství s partnerem Dominikem. Šok to byl hlavně z toho důvodu, že řada fanoušků a fanynek si doposud myslela, že je heterosexuál. Milan také s ženami kdysi randil, ale pak pochopil, že chlapská náruč ho přitahuje mnohem více.

„No, chybička se vloudila. Zvedl se závoj a nebyla tam nevěsta, ale byl tam ženich. To bylo velmi překvapivé. Ne, dělám si legraci,“ vtipkoval Milan v rozhovoru pro magazín Showtime, když popisoval vstup do manželství. Tedy spíše do registrovaného partnerství, protože do manželství homosexuálové v České republice vstoupit zatím nemohou. Ale veselku mít mohou, což si Milan i jeho milý Dominik dokázali užít.

Nyní logicky přišla řeč na to, zda Milan a jeho vyvolený plánují děti. První slova o miminku Milana lehce zaskočila. Zatím prý trénují roli otců na pejskovi. Kolik dětí by tedy dvojice jednou chtěla mít?

„To nevím, zatím máme pejska. Zkoušíme to na něm. Máme francouzského buldočka, který je pořádný živel,“ uvedl skvěle naladěný umělec pro web Super.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.