Milan Peroutka o vztazích: Zkoušel jsem to s holkama, ale takhle je to fakt lepší

Milan Peroutka v Show Jana Krause

Milan Peroutka nyní prožívá šťastné období. Poté, co uzavřel registrované partnerství se svým přítelem Dominikem Roubínkem, už veřejně neskrývá své pocity a nebojí se otevřeně mluvit o své orientaci. Herec se o svých vztazích rozpovídá v dalším dílu pořadu Show Jana Krause.

Na pověstný červený gauč tentokrát usedl zpěvák, herec a moderátor Milan Peroutka (33). „Když jsem tady byl naposledy, tak se mi poněkud třásl hlas, tak jsem si chtěl zkusit, jestli to mám stále stejně, a asi docela jo,“ vzpomíná na svou poslední návštěvu v Show Jana Krause Peroutka.

Mohlo by vás zajímat: Milan Peroutka: Na svatbě jsme drželi místo i zesnulému tátovi. Dominik by se mu líbil

Naposledy se ve známé talk show objevil před šesti lety, což mu připomene i moderátor Jan Kraus. Doplní také, že od té doby toho umělec stihl udělat mnoho věcí. „Mám pocit, že docela hodně pracuju,“ odpovídá Peroutka, který ve svých třiatřiceti letech letos v létě vstoupil do registrovaného partnerství se svým přítelem Dominikem Roubínkem, čímž zároveň trochu překvapivě učinil coming out. Do té doby byl vídán po boku krásných žen. Nějakou dobu tvořil pár například s herečkou Michaelou Tomešovou. Pro mnohé tak bylo jeho odhalení velkým šokem. „Já jsem to zkoušel i s holkama, ale takhle je to fakt lepší,“ říká se smíchem Peroutka.

To hlavní je, že jsme spolu šťastní.

Herec už dříve přiznal, že pro něj veřejné přiznání bylo velkým krokem, o kterém přemýšlel dlouho. Bál se navíc veřejného odsouzení, což se ale nekonalo a on byl nakonec velice příjemně překvapený, jaké podpory se mu od fanoušků dostalo. Peroutka dále prozrazuje, že v životě prožívá velice šťastné období. Jediné, co mu vadí, je, že ho s partnerem neustále pronásleduje bulvár. „Vždycky když nám ty věci okolo braly energii nebo chuť nebo nám kazily náladu, říkali jsme si: Stop. To hlavní je, že jsme spolu šťastní, všechno ostatní je sekundární,“ popisuje Peroutka to, jakým způsobem se snaží udržovat zdravý nadhled.

Čtěte také: Milan Peroutka dal partnerovi holubí kabelku. Sám dostal pozvání do tajemného bytu

Svůj vztah popisuje jako velice harmonický a hádky prý u nich nejsou. „Ani jsme si ještě podprahově nevadili, což je takový ten předstupeň hádky,“ pochvaluje si Milan vztah, který podle jeho slov trvá více než rok. Nedávno dokonce představil svůj nový singl V bouři, ve kterém si střihne roli právě i jeho partner Dominik. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 13. září ve 21.35 na Primě.

Milan Peroutka promluvil o vztahu i o novém videoklipu:

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause vztahy celebrity Milan Peroutka Dominik Roubínek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.