Celebrity

16. srpna 2023 16:45

Tomáš Durčák

Milan Peroutka poprvé vyvedl manžela. Oblékli sytě žlutou a drželi se za ruku

Dress code na předpremiéře ONEMANSHOW: The Movie

Manželé jsou sotva měsíc a půl a nyní se konečně poprvé objevili ruku v ruce ve společnosti. Milan Peroutka začátkem července všechny šokoval, když prohlásil, že během luxusního obřadu vstoupil do registrovaného partnerství s partnerem Dominikem. Jako první společenskou akci „v chomoutu“ si zvolili předpremiéru Kazmova celovečerního filmu.

Jak bylo patrné z outfitů hostů, dress code na předpremiéře filmu ONEMANSHOW: The Movie zněl jasně – black&yellow. Novomanželé zřejmě velkou pozornost očekávali, a byť si své soukromí velmi úzkostlivě střeží, ochotně všem pózovali. Jinak se však jeden od druhého celou dobu nehnul. Žádný rozhovor nakonec pár neposkytl, Peroutkův partner Dominik si to nepřál.

Dominik Roubínek pochází z velmi zámožné rodiny, jeho matka vlastní širokou síť franšíz řetězce McDonald, díky čemuž si v české byznysové branži vysloužila přezdívku „Paní McDonald“. „O peníze Dominik rozhodně nemá nouzi. Neustále bere Milana na luxusní drahé dovolené po celém světě. Na nákupy do Pařížské spolu chodí jako běžní smrtelníci do supermarketů,“ popsal finanční poměry partnerů pro Blesk známý novomanželů.

Peroutkova svatba před měsícem a půl šokovala úplně všechny:

Zpěvák ještě před tím, než potkal o osm let mladšího partnera, s nímž posléze vstoupil do registrovaného partnerství, léta randil i se ženami. Celkem šest let byl šťastně zadaný s herečkou Michaelou Tomešovou. „Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám,“ napsal začátkem července Peroutka na Instagram, kde dodal, že byl kvůli mlčení pod velkým tlakem a bál se se svým partnerstvím vyjít na veřejnost.

Sdílejte článek
Štítky společnost Instagram manželství vztah Kazma Kazmitch registrované partnerství Milan Peroutka ONEMANSHOW: The Movie Dominik Roubínek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.