Celebrity

15. srpna 2023 10:00

Eliška Reiglová

Milana Peroutku trápí zdraví. Zásah lékaře odmítl a s bolestí vyrazil do divadla

Zpěvák a herec Milan Peroutka (33) si jako umělec musí na své zdraví dávat pozor, jsou ale situace, kterým předejít úplně nelze. Opakovaně se mu vrací potíže, které nyní odmítl řešit lékařským zásahem a pokračuje v pracovních povinnostech.

Milan Peroutka se vždy snaží co nejvíc potěšit své fanoušky a přes zdravotní komplikace už odehrál mnoho koncertů i divadelních představení. Hodně zkušeností pak má především se zánětem středního ucha, který se mu v minulosti vracel často. A když už měl pocit, že od tohoto problému má klid, vrátil se znovu. Zásah lékaře nicméně odmítl.

„Po milionu letech zánět středního ucha. Poprosil jsem pana doktora nepíchat a chci to zkusit rozehnat prášky. Nenechal jsem si to píchnout, protože to ještě necítím akutně a mám z minulosti hodně zjizvený bubínek. Tak pokud by to šlo rozehnat jinak, tak jedině dobře,“ prozradil oblíbený zpěvák na Instagramu.

Pracovní povinnosti se v showbyznysu často odložit jednoduše nedají, a tak, ač Peroutka během neděle odpočíval, v pondělí už byl na značkách v divadle, kde se věnoval zkouškám. I se zánětem středního ucha je prostě zvládnout musel.

„Zrovna dnes máme první projížděčku na mikroporty, ale kdyby mi to moc nešlo, mám aspoň dobrý argument, že se moc neslyším,“ řekl Milan Peroutka pro Super.cz. Je ale jasné, že pokud prášky nezaberou tak, jak mají, píchnutí ucha nakonec bude nevyhnutelné.

Milan Peroutka se nedávno oženil:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.