Celebrity

2. září 2023 12:55

Gabriela Kolinová

Milan Peroutka: Na svatbě jsme drželi místo i zesnulému tátovi. Dominik by se mu líbil

Rozhovor s Peroutkou

O největší rozruch v showbyznysu se letos určitě postaral herec a zpěvák Milan Peroutka, který až svatbou s přítelem Dominikem dal veřejně najevo svou orientaci. Do té doby mlčel a na odpovědi novinářů týkající se vztahu zkrátka neodpovídal. Pro mnohé fanynky tak možná bylo šokem, že se oženil právě s mužem. Peroutka teď v pořadu Showtime promluvil o svatbě i o tom, jak těžké bylo učinit coming out. A co by na jeho partnera říkal zesnulý táta?

Milan Peroutka začátkem července všechny šokoval, když prohlásil, že vstoupil do registrovaného partnerství s partnerem Dominikem. Šok to byl hlavně z toho důvodu, že o něm dlouho nikdo netušil, že je na kluky. V minulosti byl vídán s půvabnými slečnami, šest let tvořil pár například s herečkou Michaelou Tomešovou.

Syn bubeníka skupiny Olympic Milana Peroutky a spisovatelky Ivany Peroutkové od svatebního dne zarytě mlčel a neposkytl žádný rozhovor. S partnerem se například objevil na předpremiéře filmu ONEMANSHOW: The Movie, ale ani tam nemluvil s novináři, protože si to Dominik nepřál.

Nejhezčí den v životě, říká o svatbě Peroutka

Teď udělal  Milan Peroutka výjimku a v pořadu Showtime řekl, jak to celé se svatbou bylo a dokonce i vtipkoval, když se ho redaktorka zeptala, zda pro ostatní není velkým překvapením, že místo manželky má manžela. „No, chybička se vloudila. Zvedl se závoj a nebyla tam nevěsta, ale byl tam ženich. To bylo velmi překvapivé. Ne, dělám si legraci,“ reagoval s humorem Peroutka, který vzápětí prozradil, že rodinu na všechno připravil. „Stihl jsem je ještě oběhat, abych jim řekl, jaká je situace,“ vysvětlil.

A jaká byla reakce nejbližších? „Když jsem to šel oznámit rodině, strejdům, tetám, ptal jsem se jich, jestli si moji nevěstu takhle představovali. Říkali, že takhle ne, ale hlavně že jsem šťastný,“ popsal Peroutka v pořadu Showtime.

Svatební den se podle něj povedl na výbornou. „Samozřejmě jsme žádné závoje neměli, měli jsme hezké obleky a užili jsme si to tak krásně letně. Svítilo nám sluníčko, bylo nám hezky a jestli to má být nejhezčí den v životě, tak nám se to povedlo,“ dodal.

V Dominikovi našel Milan Peroutka spřízněnou duši

Dominika Roubínka si vzal Peroutka po necelé roční známosti. Původně chtěli počkat na schválení manželství pro všechny, nakonec ale vstoupili do registrovaného manželství. V pořadu Showtime zpěvák prozradil, jak se s Dominikem seznámil. „Jednou jsme si šli ven popovídat, pro mě to byl kluk odjinud. Vnímal jsem, že je empatický a sympatický kluk, se kterým jsem to mohl probrat, aniž bych se bál, že budou někde drby. Takhle jsme si povídali několikrát a pak jsme spolu začali bydlet, bylo to velmi rychlé,“ líčil Peroutka a dodal, že Dominik je pro něj spřízněnou duší.

Jak by reagoval táta? Zesnulý bubeník skupiny Olympic

Samozřejmě Milana Peroutku napadlo, jak by se jeho partner asi líbil tátovi (zesnulému bubeníkovi skupiny Olympic Milanu Peroutkovi - pozn. redakce). „Samozřejmě doufám, že by se mu líbil. Nebudu lhát, na svatbě si na to vzpomeneš, my jsme tam měli pro tátu i místo u stolu, to je taková smutnější věc,“ přiznal otevřeně Peroutka, na kterém bylo vidět, že ho to celé dojalo. Podle něj by si jeho táta hlavně rozuměl s Dominikovou maminkou. „Ježíš, to by bydlo duo, to by bylo neskutečný,“ zasmál se a pak také dodal, že se musí zeptat své mámy, jestli jeho orientaci s tátou vůbec někdy řešili.

Peroutka také prozradil, jak těžký byl pro něj coming out. A proč už ho neučinil dřív? „Já jsem nemohl najít správného člověka, který by mi stál za to, abych s tím šel ven. Teď se cítím pevný, vím, jak to je, a tudíž nemám problém se o tom bavit,“ popsal zpěvák, který své pocity vyjádřil také v písničce, ke které nyní vydává nový videoklip. Fanoušci se na něj mohou těšit už 10. září.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.