Poselství andělů na týden od 11. prosince: Nevzdávejte se, jste krůček od cíle

Poslední dobou jste tak unavení, že vás napadají myšlenky vzdát rozdělané projekty a odpočinout si. Ale teď na to není vhodná doba. Právě teď potřebujete zabrat a dotáhnout vše do konce. Jste už jen krůček od cíle. Co dalšího andělské karty pro tento týden vzkazují?

Karta na tento týden: Devítka ohně

Devítka ohně přináší do života sílu a energii, kterou můžete využít k dosažení svých cílů. Právě teď nastal čas akce a odhodlání. I když vás mohou přepadnout pocity podezíravosti i únavy, neodcházejte od nedokončených úkolů, jste pomyslný krůček od dosažení vysněného cíle.

Poslední dobou jste velmi tvrdě pracovali a máte pocit, že už dál nemůžete. Ale vzdát se teď, by znamenalo přijít o všechno, co jste budovali a to by byla velká škoda. Už jste do tohoto projektu vložili spoustu energie a sil a jisté je, že jste na správné cestě, i když vám to teď tak možná nepřipadá. Pokračujte ve svém úsilí, brzy budete náležitě odměněni.

Čtěte také: Velký horoskop na prosinec: Býky čeká velké zklamání, Kozorohům hrozí přepracování

Pokud potřebujete vyčistit hlavu, zajděte si zasportovat. A je jedno, jestli půjdete do posilovny, pinknout si volejbal, nebo na procházku. Každý pohyb vám udělá dobře na těle i na duši. Navíc si dobře poradí i s nadměrným stresem, který v souvislosti s prací prožíváte. Dejte pozor na příznaky přetížení.

Ve vztazích zavládne vášnivé a dynamické období. Je to doba, kdy se láska i v dlouhodobém partnerství může znovu rozhořet a váš vztah může dosáhnout úplně nových úrovní intimity. Nebojte se vyjádřit svému partnerovi lásku a říct mu, co k němu cítíte. Má to úplně stejně a dokáže vám to hned vzápětí. Pokud lásku hledáte, vyrazte mezi lidi, můžete ji potkat na ulici a setkání to může být jako z romantického filmu.

Co předpovídají karty na prosinec?

Sdílejte článek
Štítky láska energie vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.