Poselství andělů na týden od 11. prosince: Nevzdávejte se, jste krůček od cíle

Poslední dobou jste tak unavení, že vás napadají myšlenky vzdát rozdělané projekty a odpočinout si. Ale teď na to není vhodná doba. Právě teď potřebujete zabrat a dotáhnout vše do konce. Jste už jen krůček od cíle. Co dalšího andělské karty pro tento týden vzkazují?

Karta na tento týden: Devítka ohně

Devítka ohně přináší do života sílu a energii, kterou můžete využít k dosažení svých cílů. Právě teď nastal čas akce a odhodlání. I když vás mohou přepadnout pocity podezíravosti i únavy, neodcházejte od nedokončených úkolů, jste pomyslný krůček od dosažení vysněného cíle.

Poslední dobou jste velmi tvrdě pracovali a máte pocit, že už dál nemůžete. Ale vzdát se teď, by znamenalo přijít o všechno, co jste budovali a to by byla velká škoda. Už jste do tohoto projektu vložili spoustu energie a sil a jisté je, že jste na správné cestě, i když vám to teď tak možná nepřipadá. Pokračujte ve svém úsilí, brzy budete náležitě odměněni.

Čtěte také: Velký horoskop na prosinec: Býky čeká velké zklamání, Kozorohům hrozí přepracování

Pokud potřebujete vyčistit hlavu, zajděte si zasportovat. A je jedno, jestli půjdete do posilovny, pinknout si volejbal, nebo na procházku. Každý pohyb vám udělá dobře na těle i na duši. Navíc si dobře poradí i s nadměrným stresem, který v souvislosti s prací prožíváte. Dejte pozor na příznaky přetížení.

Ve vztazích zavládne vášnivé a dynamické období. Je to doba, kdy se láska i v dlouhodobém partnerství může znovu rozhořet a váš vztah může dosáhnout úplně nových úrovní intimity. Nebojte se vyjádřit svému partnerovi lásku a říct mu, co k němu cítíte. Má to úplně stejně a dokáže vám to hned vzápětí. Pokud lásku hledáte, vyrazte mezi lidi, můžete ji potkat na ulici a setkání to může být jako z romantického filmu.

Co předpovídají karty na prosinec?

Sdílejte článek
Štítky láska energie vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.