Astročlánky

28. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velký horoskop na prosinec: Býky čeká velké zklamání, Kozorohům hrozí přepracování

AURA: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co vám předpovídají hvězdy na měsíc, kdy přichází nejkouzelnější svátky v roce plné magie, tajemství, smíchu a překvapení? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na prosinec 2023.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Konec roku pro vás bude hodně náročný, mohou přijít změny, které jste vůbec nečekali, ale hlavně jste o nich ani nepřemýšleli. Budete se muset přizpůsobit novým podmínkám a chvilku vám to potrvá, do konce roku to ale zvládnete. Pak už můžete jen odpočívat.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Berana.

Býk

Můžete zažít měsíc plný konfliktů, aniž by to byly konflikty otevřené. Mohou být třeba jen ve vašem nitru, nebudete ale s nimi umět pracovat. Někdo vás velice zklame, zkuste si to tolik nebrat, nebude to vaše vina. Někteří lidé prostě takoví jsou.

Přečtěte si podrobný horoskop prosinec pro Býka.

Blíženci

Máte chuť cestovat a koncem roku se to ještě více potvrdí, protože si nějaké cesty užijete a dojde vám, že cestování je pro vás svoboda. Udělejte si nějaký výlet a zkuste odjet sami bez přátel a rodiny, pomůže vám to na chvilku vypnout a zpracovat to, co zpracovat potřebujete.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Blížence.

Rak

Na začátku měsíce vás čeká zážitek, který pro vás bude hodně zásadní a budete si ho pamatovat do konce života. Někdo z vaší rodiny se na vás obrátí s žádostí o pomoc, ale vám se nebude chtít vyhovět, protože vás ovládne pocit, že to je na váš úkor. Vše si dobře promyslete.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Raka.

Lev

Zkontrolujte si na konci měsíce všechny pojistky a uzavřené smlouvy. Je možné, že některým skončila platnost a vy je budete potřebovat. Doma vás čekají nějaké opravy a také na ně vám budou chybět peníze. Vydržte, peníze se objeví.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Lva.

Panna

Hned na začátku měsíce vás čekají nové začátky s někým stabilním. Budou to nejen nové začátky, ale také skvělý flirt nebo úžasný sex. A další nové začátky přijdou i v následujících týdnech a připojí se k nim i velice vášnivé období. Pozor si dejte na možné otěhotnění, pokud neplánujete rozšířit rodinu. Koncem měsíce můžete prožít nějaké zklamání kvůli neaktivitě partnera, který vás může i manipulovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Pannu.

Váhy

Ozve se vám někdo z minulosti a pozve vás na třídní sraz. Vůbec se vám nebude chtít, protože budete mít tolik práce, že vám nezbude žádný čas. Přesto byste měli jít, protože vás tam čeká milé překvapení.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Váhy.

Štír

Na začátku měsíce se náhle s něčím rozloučíte. Je možné, že impulzivně přijde rozhodnutí opustit váš vztah, protože dostanete zprávu o nějaké akci spojené s city vašeho partnera. Hned poté přijdou nové začátky a můžete se i seznámit s nějakou ženou, která pro vás bude důležitá. Čeká vás plodnost ve vztahu. Koncem roku pozor na muže, který vás bude manipulovat a uvede vás do beznaděje. V úplném konci měsíce budete ještě pracovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Štíra.

Střelec

Od někoho, od koho byste to už vůbec nečekali, přijde omluva. Vás to hodně překvapí, ale hlavně ovlivní do budoucnosti. Najednou uvidíte vše z jiného úhlu pohledu a pochopíte souvislosti, které jste dříve neviděli. Bude to hodně úlevné pro všechny. Konec roku oslavíte s radostí.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Střelce.

Kozoroh

Na začátku prosince vás čeká deprese a frustrace, protože budete přepracovaní a nejraději byste odjeli někam na hory nebo na krátkou dovolenou, ale není na to čas. Zabrání vám v tom hlavně nějaká hodně protivná žena. Pak se vše zklidní a zase přijde skvělé období. V práci můžete potkat na konci měsíce někoho, kdo vás zaujme, a můžete zahořet láskou. A láska vás bude provázet i na konci roku.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Kozoroha.

Vodnář

Čekají vás rozhovory s někým z rodiny. Sice to nemáte rádi, ale tentokrát si budete chtít promluvit, protože se tím mohou některé věci vyjasnit a hlavně uzavřít. Udělejte to na začátku měsíce, koncem roku by vám to mohlo pokazit svátky.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Vodnáře.

Ryby

Stýská se vám po přátelích, které jste dlouho neviděli. Sice přichází hodně chaotické období, ale stejně se vám podaří nějaký čas vyšetřit, abyste se jim mohli ozvat. Zjistíte, že i oni vás postrádají, což vám nakonec udělá velkou radost. Na konci roku se vám něco povede.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Ryby.