Astročlánky

19. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Berany: Přichází k vám příležitosti, je třeba je využít

BERAN: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Berany ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A kdo vás ochrání před strachem a úzkostí? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Šestka holí. To je krásná karta, která říká, že k vám proudí spousta příležitostí, které je potřeba využít, protože by se nemusely opakovat.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude velmi rychlý, věci, které si chystáte, vám půjdou krásně od ruky a máte tu také hodně přátelských setkání. Čekají vás nějaká vydání, ale budete na ně mít dostatek peněz. Pozor si však dejte na cestách. Ve druhé dekádě se vám uleví od nějakých úředních věcí.

Konec měsíce by pro vás měl být velmi pěkný, pokud si to sami nepokazíte tím, že na všem uvidíte jen to špatné a negativní, ale vytvoříte si svou vlastní bublinu a budete se snažit měnit jen to, co sami můžete ovlivnit. Čeká vás hojnost, jistoty, které přichází do vašeho domova, požehnání a láska. Máte velmi pěkné a pozitivní karty na vztahy.

Kouzlo pro Berany na prosinec

Kdyby vás někdy přepadl splín, tak se můžete obrátit na svého andělského průvodce. Pro zrozence v Beranu je to Michael, který hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Pro vás není lepšího ochránce. Pomáhá v beznadějné situaci, umí situaci změnit třeba i na poslední chvíli. Pomůže, když jste v nebezpečí, když vás paralyzuje strach a bojíte se pohnout z místa. Když vás chce někdo ošidit nebo navádět k nějakým špatným věcem, tak vám Michael z této situace pomůže vyjít s čistým štítem.

A jak ho přivolat? Nejlépe ho přivoláte 12. den v měsíci, kdy můžete každý měsíc prosit ideálně ve 12 hodin o jeho ochranu, ale nesmíte pochybovat. Stačí, když třikrát zvoláte jeho jméno.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)