Horoskopy

22. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Raky: Hlídejte si své zdraví

RAK: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Raky ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký ochránce jim pomůže na cestách i proti intrikám druhých? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta Páže disků. Je to karta, která vám připomíná, že když si něco pečlivě naplánujete a půjdete si za tím krůček po krůčku, tak se vám to podaří.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce byste si měli dávat pozor na své zdraví. Hlídejte si, abyste někde neprochladli. Můžete očekávat nějaké nové zprávy, které se mohou týkat vaší budoucnosti v oblasti kariéry a práce a je dobré je vědět dřív a připravit se na ně s předstihem.

V polovině měsíce vás čekají nejen výdaje, kdy budete platit vše potřebné, ale také příjmy, kdy k vám přijdou nečekaně peníze formou zajímavého přivýdělku nebo brigády.

Konec měsíce bude ve znamení radosti a hojnosti. Vše by se mělo podařit tak, jak potřebujete. Ale myslete také na sebe, na svůj klid, na to, že je potřeba si odpočinout a ne se úplně ztrhat.

Kouzlo pro Raky na prosinec

Když toho na vás bude moc, přivolejte si na pomoc svého ochranného anděla, kterým je pro Raky Muriel. Vnáší pořádek do rodinných i pracovních záležitostí. Když proti vám někdo intrikujete a vy nevíte, jak se bránit, můžete se na něj obrátit o pomoc. Může být zachráncem, který ukáže správnou cestu. Je to anděl intuice, citlivosti, pomáhá regenerovat sílu a navrací víru v sebe, otevírá vaše srdce i třetí oko. Může vám poslat prorocký sen, pomáhá zachovávat rovnováhu mezi životem a prací, ochrání vás na cestách.

Jak ho přivolat? Stoupněte si k otevřenému oknu nebo před dům tři hodiny po východu slunce, otočte se na východ, zapalte kadidlo nebo bílou svíci a zašeptejte: "Anděli Murieli, strážce živlů, obklop mě svou péčí a vynes mě na výšiny moudrosti, lásky a světla."

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)