Astročlánky

30. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Ryby: Karty vám slibují štěstí a spokojenost

RYBY: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Ryby ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A koho si zavolat na pomoc, když potřebujete ochranu pro sebe i své blízké? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta vyrovnanosti a umění, karta, která dokáže pojit protiklady a vy budete nádherně spojovat to, co je nespojitelné, můžete také usmířit nějaké znesvářené strany.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují štěstí a spokojenost, především co se týká pracovních výsledků. Ukazují vám příliv nových informací, možná odhalíte nějaký nový koníček. Dobře vám půjde od ruky všechno, co se týká vaší domácnosti. Přitom všem ještě dokážete dotahovat pracovní resty a pomáhat přátelům, kteří vás budou žádat o radu a o pomoc. Jak budete v pracovním zápřahu, tak můžete trošku zapomínat sami na sebe.

Více času si užijete před Vánoci, karty ukazují štěstí v lásce, můžete zažít pěkné rande nebo výlet. Koncem měsíce budete možná řešit něco se staršími lidmi, na kterých vám záleží, ale je to vše v pěkných energiích. Budete si dělat plány na další období a budete mít kolem sebe hodně rádců, nebudete na to sami, avšak samotné rozhodnutí je vždycky na vás. Ale pamatujte, že máte nad sebou ochranu.

Kouzlo pro Ryby na prosinec

Kdybyste nevěděli, jak se rozhodnout, zavolejte na pomoc svého anděla, kterým je Zadkiel. Je ztělesněním spravedlnosti, dobroty, milosrdenství a odpuštění. Dokáže přeměnit zlo v dobro, umí předpovídat budoucnost a předcházet neštěstí. Můžete ho poprosit o ochranu pro všechny, které milujete. Nikoho nenechá v nouzi. Nepomůže vám jen tehdy, kdybyste byli lakomí. Ale když budete chtít udělat nějaký dobrý skutek pro druhé lidi, tak vám bude nablízku. A nablízku vám bude i tehdy, když budete postrádat energii nebo byste propadali depresím nebo černým myšlenkám.

Požádejte ho a on vám pomůže navázat ztracený kontakt se světem. Kde se objeví, přichází klid a pokoj, jako kdyby se čas zpomalil a rány se rychle zahojí. Jeho křídla jsou fialová, což je barva naděje a vyšší moudrosti. Učí ohleduplnosti a ukazuje, že je potřeba vidět si dál než na špičku nosu. Nejlepší den, kdy se s ním můžete setkat, je čtvrtek, ten den má totiž největší moc. Najděte si nějaké klidné místo, můžete zapálit bílou nebo fialovou svíci a požádejte ho o ochranu vás i vašich blízkých,  poproste, aby byly vaše děti v bezpečí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)