Astročlánky

21. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Blížence: Ukončíte zbytečné spory a začnete znovu

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Blížence ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký ochránce jim pomůže na cestách i s penězi? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází krásná karta Dvojka mečů, která říká, že si budete stanovovat určité hranice, nastavíte ostatním, co si k vám mohou a nemohou dovolit.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce vychází velmi pěkně, čeká vás spousta radosti, dozvíte se zajímavé informace a budete se potkávat s lidmi, které máte rádi.

V polovině měsíce vás čekají menší šarvátky. Může přijít žárlivost ze strany partnera, nebo naopak vy můžete začít žárlit. Je tedy potřeba pohlídat si emoce. Bylo by dobré se trošku nad všechny problémy povznést a dívat se na ně s odstupem.

Koncem měsíce přijde udobření. Spory ukončíte a začnete znovu. Někteří Blíženci mohou podepsat smlouvy na příští rok. Nezapomeňte vyřešit vše potřebné, abyste netáhli zbytečně resty do nového roku.

Kouzlo pro Blížence na prosinec

Pokud si nevíte rady nebo vás přepadne splín, zavolejte si na pomoc svého ochranného anděla. Pro Blížence je to Rafael, který pomůže, když potřebujete ochranu na cestách, lékaře nebo získat peníze. Můžete jej poprosit o pomoc, když hledáte přivýdělek, potřebujete peníze, ale také když hledáte nějaký speciální lék nebo lékařskou radu, případně také specialistu, ke kterému není snadné se dostat.

Jak ho přivolat? Než odejdete z domu, sedněte si, zhluboka se nadechněte a řekněte: "Anděli Rafaeli, odsuň zlo z mé cesty, změň zlé lidské myšlenky na dobré a přející, pomoz mi dosáhnout cíle, ať tvá ochrana mi dělá stále společnost." Až se vrátíte domů, tak mu jako poděkování zapalte modrou svíci.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)