Astročlánky

23. listopadu 2023 06:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Lvy: Hlídejte si své síly, hrozí vám vyčerpání

LEV: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Lvy ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A který anděl vás zbaví starostí a dodá skvělou náladu? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Šestka disků, to je karta, která předvídá hodně práce. Nebudete vědět, kde vám hlava stojí.

Co říkají mariášové karty?

Můžete být samaritány pro druhé, hodně lidí se na vás bude obracet s žádostí o pomoc, protože už nemají sílu. Ale vy si musíte hlídat i své síly, protože vám hned začátkem měsíce hrozí zdravotní potíže, vyčerpání. Naštěstí je to jen pár dnů začátkem měsíce, pak se to všechno hezky láme a přichází štěstí.

Budete trávit čas s přáteli. Na firemním večírku se můžete dozvědět nějakou novinku, kterou jste se dozvědět ani nechtěli. Někdo, kdo se tvářil jako kamarád, kamarád není. Ale vy si to dokážete snadno rozklíčovat a najdete správné stanovisko, které k tomu zaujmete. Pamatujte, že není člověk ten, který by se zavděčil všem.

Krásně vám vychází karty pro vaši osobní spokojenost a lásku, štěstí i radost. Dočkáte se uznání od člověka, na kterém vám záleží. Zjistíte, že se mu líbíte, že si vás váží a vám bude díky tomu fajn.

Kouzlo pro Lvy na prosinec

Když se budete cítit sami, můžete si zavolat na pomoc svého anděla Verchiela. Ten pomáhá rozhánět splíny. Je to anděl plný optimismu, nesnáší nudu, rozvíjí zvídavost, kreativitu a plní duši nadšením pro věc. Také učí samostatnosti. Verchiel neomylně vede své svěřence skrze veškeré nástrahy života. Dokáže chránit od negativních energií, pomáhá rozeznat pravdu od iluzí. Nikdy vás nespustí z očí a neopustí.

Říká se, že se vám může zjevit ve snu v podobě mládence s velkou zlatou aureolou, korunou v dlani a se zlatými křídly. Rady dává během spánku a zahání noční můry. Když se objeví, pocítíte příliv síly a nových nápadů. Než půjdete spát, můžete se vyladit na jeho energie a předat mu své starosti. Stačí ho o to požádat.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)