Astročlánky

24. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Panny: Dny budou náročné, pozor na vyhoření

PANNA: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Panny ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A koho můžete zavolat na pomoc, když je vám těžko? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta Pětka mečů. Můžete mít spoustu starostí, spoustu informací, které vám budou motat hlavu, ale vše se to bude odehrávat na psychické úrovni. Takže v reálu by vám nemělo chybět dohromady vůbec nic.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nejvíc to bude v době před Vánocemi, potom byste si mohli už odpočinout. Ukazují se také výdaje, ale ty zvládnete a budou vám dělat radost. Čekají vás setkání s přáteli, hodně společenských akcí. Můžete si také vyjasnit něco s lidmi, které jste dlouho neviděli. přijdete na to, že máte hodně společného a že vás mohou obohatit a vy zase je.

Hlídejte si zdraví, pojedete v rychlém tempu a hrozí vám, že Vánoce strávíte s nějakou virózou, hrozí vám také vyčerpání. Vánoce a konec roku vychází velmi pěkně. Jako byste si měli něco vyříkat a posunout se ve vztahu, který stagnuje.

Kouzlo pro Panny na prosinec

Kdyby vám bylo těžko, můžete poprosit o pomoc svého anděla, kterým je Lekabel a který učí, že duchovnímu bohatství nemusí nutně dělat společnost materiální chudoba. Učí, jak překonat zlé myšlenky, těžkosti, lidskou chtivost, lsti, lži a podrazy a přináší štěstí. Díky němu přijdete na řešení v těžké situaci. Jeho přítomnost poznáte podle nazelenalých paprsků světla.

O jeho pomoc můžete požádat nejlépe brzy ráno, ideálně když slyšíte zpěv ptáků. Skvěle poradí v soudních a úředních záležitostech a přivolat ho můžete na pomoc i tehdy, když přijdete do styku s někým, kdo se cítí moc důležitý, důležitější než jiní. Nebo v případě, že začínáte v nové práci nebo se stěhujete. S tímto andělem dokážete, že na všechno máte.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)