Astročlánky

27. listopadu 2023 05:55

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Střelce: Čeká vás krásný měsíc, užijte si ho!

STŘELEC: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Střelce ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A koho zavolat na pomoc, když se vám zrovna nedaří v lásce a vztazích? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází karta Císaře, která ukazuje řád. Budete si muset vše dobře zorganizovat a rozmyslet. Budete si dávat do pořádku své věci a dohánět resty.

Co říkají mariášové karty?

V prosinci budete mít podle mariášových karet dostatek sil a energie, ale také logické myšlení, takže vás nikdo nedokáže napálit, okamžitě vycítíte faleš a nepravdivé informace. Vánoce budou nádherný čas pro všechny Střelce, zvláště pro ty zamilované. Čas strávený s rodinou a blízkými vám udělá krásně na duši. Prosinec se vám jednoduše vydaří.

Kouzlo pro Střelce na prosinec

Pokud nemáte to štěstí a nejste uprostřed milující rodiny, zavolejte si na pomoc svého anděla, kterým je Arvachiel. Ten obdařuje své chráněnce kreativitou, originálními nápady, dává talent a pomáhá i řemeslníkům. Spojuje také srdce a duše, které by se mohly ztratit v návalu povinností každodenního života. Jeho atributem je harfa a loutna. Nejvíc vám pomůže, když milujete, ale láska není opětovaná, když nevíte, jak na sebe obrátit pozornost milovaného člověka, když jste nesmělí, stydliví. Ale také když tvoříte a potřebujete inspiraci.

Přivoláte ho tak, že zapálíte růžovou svíci a před sebe dáte fotky těch, které milujete. Myslete na něj nebo zašeptejte jeho jméno, požádejte ho, aby vám pomohl a aby láska zvítězila nad smutkem a temnotou. Zašeptejte své prosby a počkejte, dokud svíčka nevyhoří.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)