Astročlánky

26. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Štíry: Čeká vás měsíc plný lásky a úspěchů

ŠTÍR: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Štíry ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A kdo vám pomůže v případě nešťastné lásky? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Desítka disků, která slibuje, že se vám zlepší finanční situace, ale samozřejmě nic nepadá jen tak do klína, něco pro to budete muset udělat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce byste si měli dořešit nějaké úřední věci, podepsat smlouvy a nové dohody, dotáhnete všechny resty a získáte spoustu nových informací. Máte také šanci odhalit nějaké tajemství. Konec měsíce vychází opravdu krásně, čeká vás láska a zase láska a mělo by se vám dařit všechno, nač sáhnete.

Kouzlo pro Štíry na prosinec

A kdyby se vám náhodou něco nedařilo, můžete si zavolat na pomoc svého anděla, kterým je Teliel. Říká se, že v ruce drží božskou knihu a v ní jsou napsaná jména, která jsou spolu spojená. Stačí, aby je přečetl, a láska spojí dvě srdce, která se hledají. Proto se volá na pomoc, když chcete získat srdce milovaného člověka. Ale pouze v případě, že cítíte, že by cit mohl být opětován. Teliel pomáhá nejen s hledáním ideálního partnera, ale také s léčením citových šrámů a řešením problémů ve vztazích. Aby vám mohl pomoci, stačí, když třikrát vyslovíte jeho jméno a požádáte ho o pomoc.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)