Astročlánky

20. listopadu 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Býky: Čeká vás hodně práce, ale také láska

BÝK: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Býky ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký ochránce je zbaví všech pochybností? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Rytíř disků, což je karta, která ukazuje, že se budete snažit uvažovat racionálně, věcně, že si budete chtít všechno spočítat a nenechat se unést emocemi. A také budete hodně zvažovat, komu dáte svou důvěru.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude sice trošku pracovně náročnější, ale všechno zvládnete. Vyřešíte také stará nedorozumění. Finanční stránka by měla být podle vašich předpokladů.

Druhá polovina měsíce pro vás vypadá velmi radostně. Čeká vás velké štěstí v lásce. A budete mít také možnost, přes nějaké vaše známé, inspirovat se v pracovní rovině, co byste mohli dělat jinak, nebo jaká lepší práce by pro vás přicházela v úvahu.

Kouzlo pro Býky na prosinec

Kdyby vám někdy bylo ouvej a padl na vás splín, můžete se obrátit na svého ochranného anděla. Pro Býky je to  Gabriel, který přináší důležité zprávy v různých sférách života. Díky němu se rychle dokážete zbavit pochybností, protože víte, co máte dělat. Je považován za patrona diplomatů, pošťáků a listonošů. Gabriela můžete zavolat, když máte z něčeho velký strach, když nevíte, co je pravda, a co není, s jeho pomocí budete také všemu lépe rozumět a nenecháte se napálit. Přináší dobré nápady, pomáhá zahnat pochyby, nesnáší lež, a pokud někomu musíte sdělit těžkou, ale důležitou pravdu, právě Gabriel vám pomůže nalézt vhodná slova.

Jak ho přivolat? Přivoláte ho nejlépe v době novoluní nebo během úplňku, ale někdy stačí i pohled na lunu a v jejím svitu můžete napsat krátkou zprávu s prosbou o pomoc. Až se věci vyjasní můžete lístek pustit po vodě nebo zprávu smazat.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)