Astročlánky

28. listopadu 2023 06:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Kozorohy: Čeká vás měsíc plný lásky, ale dejte pozor na zdraví

KOZOROH: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co čeká Kozorohy ve dvanáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A koho si přivolat na pomoc, když se cítíte osamělí a bezradní? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází nádherná karta Zamilovaných, která dokáže oživit vaše city. Může vám do cesty přivést člověka, do kterého se zamilujete.

Co říkají mariášové karty?

V prosinci dotáhnete do konce všechny resty, a to jak úřední, tak i jiné, poplatíte vše, co máte, zvládnete obstarat všechny věci, které potřebujete. Snad jen dárky nekupujte na poslední chvíli, mohlo by dojít ke zpoždění, což by vám zbytečně přidělalo starosti.

V polovině měsíce si dejte pozor na zdraví, protože vypětí, které poslední dobou máte, se na vás může podepsat. Tak ať zbytečně netrávíte Vánoce v posteli. Ale když budete myslet na to, že se nemáte tak honit, tak Vánoce i konec roku pro vás budou moc pěkné, načerpáte sílu, energii a také k vám přijdou nové nápady.

Kouzlo pro Kozorohy na prosinec

Kdybyste se cítili osamělí, můžete si zavolat na pomoc svého anděla Cassiela, má pověst pečlivého pozorovatele, pomůže, když jste v beznadějné situaci a chcete začít znovu, když potřebujete najít věci, které jste ztratili, když potřebujete jeho podporu. Lidem se prý moc neukazuje, protože by nedokázali vydržet jeho pohled. Bývá také nazýván andělem samoty.

Pomáhá, když si myslíte, že se váš život skřípl, dá vám sílu a dobré nápady, naučí vás, jak neztrácet energii na hlouposti. Pokud cítíte samotu a nemáte se komu svěřit se svými problémy, pak jej požádejte o pomoc. Ideálně v sobotu ráno, hned první hodinu po východu slunce. Najděte si klidné místo, zapalte svíci a v klidu mu řekněte, co máte za potíže.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)