Poselství andělů na týden od 11. září: Přichází úspěch a nové začátky

Tvrdě jste pracovali a nyní přichází zasloužená odměna. Čeká vás úspěch, nové projekty a možné je zvýšení platu. Dny přejí také randění. Co dalšího vás podle andělských karet čeká v tomto týdnu?

Karta na tento týden: Čtyřka ohně

Čtyřka ohně reprezentuje čtyři ohně, což jsou vášeň, energie, motivace a kreativita. V posledních dnech jste tvrdě pracovali a nyní přichází čas odměny, která k vám proudí v podobě spokojenosti se svými výkony, klidu a hlavně hojnosti. Užívejte si zasloužené dary a podělte se o svou radost také s ostatními.

V práci jste úspěšně dotáhli do vítězného konce velmi náročný projekt a šéf to velmi ocení. Možné je zvýšení platu, ale také povýšení. Pokud jste stále ještě v procesu plnění zadaného úkolu, pak vám půjde od ruky, budou k vám proudit skvělé nápady, raději si je všechny zapisujte, ať na nic nezapomenete. Pokud práci hledáte, zkuste se poptat svých známých, někde na vás už čeká práce nová a jisté je, že vás bude naplňovat a bavit. Přemýšlíte-li o tom, že byste začali podnikat, teď je ten nejlepší čas se na to vrhnout.

Čtěte také: Finanční horoskop: Štíři umí šetřit, Býci vůbec. Která znamení utrácejí nejvíc peněz?

Jestliže vás poslední dobou trápily nějaké zdravotní obtíže, může dojít ke zlepšení nebo úplnému uzdravení. Tato zkušenost vám otevřela oči a vy víte, že byste svému tělu měli věnovat mnohem větší péči. Dbejte na dostatečný pitný režim a zařaďte do své denní rutiny jakýkoliv pohyb. Stačí svižná procházka, uvidíte, jak rychle začnete pociťovat změny.

Vztahy, které procházely krizí, se v klidu domluví na rozchodu. Nebojte se nových začátků, období nejistoty, hádek a sporů už je minulostí a nyní přichází čas, kdy se všechny rány zahojí a vy můžete začít úplně znovu. Jakmile se po rozchodu zotavíte, velmi rychle se objeví láska nová. V ostatních vztazích zavládne harmonie a spokojenost. Možný je posun ve vztahu v podobě společného bydlení nebo svatby.

Jaký bude nový týden podle Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky vztahy výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.