Poselství andělů na týden od 25. prosince: Využijte příležitosti a změňte svůj život k lepšímu

Právě teď máte jedinečnou příležitost udělat ve svém životě zásadní změny, kterých jste se dosud možná báli. Vyjděte ze svého stínu a začněte znovu. Co dalšího vám andělské karty pro tento týden vzkazují?

Karta pro tento týden: Eso ohně

Eso ohně je symbolem vášně, vnitřní síly a obnovy. Když se tato karta objeví, andělé posílají jasný signál, že je čas pro změny a vzestup k vyšším úrovním vědomí. Ve vašem životě se objeví nějaká velmi vzrušující příležitost, která vám může úplně změnit život. Osvoboďte se od starých omezení a zkuste se podívat na život ze zcela jiného úhlu. Přesně poznáte, kterým směrem se vydat.

Ve vztazích, ale i celkově v životě se snažte zbavit všech starých vzorců, které neustále opakujete, ale v ničem vám neprospívají. Zkuste se očistit od minulosti. Pokud jste měli s partnerem dříve nějaké problémy nebo spory, nevytahujte je při každé příležitosti znovu na světlo. Jednou jste se rozhodli vše uzavřít a udělat za tím tlustou čáru, tak se toho držte.

Přečtěte si také: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

Nyní je čas na rekapitulaci vašeho života. Zavzpomínejte na sny, které jste měli v dětství a zjistěte, kolik se vám jich podařilo splnit, a kolik jich ještě na své splnění čeká. Vezměte jeden po druhém a udělejte něco pro to, abyste své sny mohli žít. Nikdy není pozdě udělat ve svém životě změny a tento čas změnám přeje.

Na rodinné oslavě nebo setkání s přáteli můžete potkat člověka, se kterým si hned padnete do noty. Může se stát, že vám nabídne práci, která se vám bude zdát až příliš lákavá a krásná na to, aby to mohla být pravda. Nebo se prostě jen budete bát zariskovat, ale to by byla chyba. Karty vám přejí, risk se vyplatí a vy získáte místo, o kterém jste zatím jen snili.

Jaký bude leden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska sny vztahy výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.