Poselství andělů na týden od 25. prosince: Využijte příležitosti a změňte svůj život k lepšímu

Právě teď máte jedinečnou příležitost udělat ve svém životě zásadní změny, kterých jste se dosud možná báli. Vyjděte ze svého stínu a začněte znovu. Co dalšího vám andělské karty pro tento týden vzkazují?

Karta pro tento týden: Eso ohně

Eso ohně je symbolem vášně, vnitřní síly a obnovy. Když se tato karta objeví, andělé posílají jasný signál, že je čas pro změny a vzestup k vyšším úrovním vědomí. Ve vašem životě se objeví nějaká velmi vzrušující příležitost, která vám může úplně změnit život. Osvoboďte se od starých omezení a zkuste se podívat na život ze zcela jiného úhlu. Přesně poznáte, kterým směrem se vydat.

Ve vztazích, ale i celkově v životě se snažte zbavit všech starých vzorců, které neustále opakujete, ale v ničem vám neprospívají. Zkuste se očistit od minulosti. Pokud jste měli s partnerem dříve nějaké problémy nebo spory, nevytahujte je při každé příležitosti znovu na světlo. Jednou jste se rozhodli vše uzavřít a udělat za tím tlustou čáru, tak se toho držte.

Přečtěte si také: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

Nyní je čas na rekapitulaci vašeho života. Zavzpomínejte na sny, které jste měli v dětství a zjistěte, kolik se vám jich podařilo splnit, a kolik jich ještě na své splnění čeká. Vezměte jeden po druhém a udělejte něco pro to, abyste své sny mohli žít. Nikdy není pozdě udělat ve svém životě změny a tento čas změnám přeje.

Na rodinné oslavě nebo setkání s přáteli můžete potkat člověka, se kterým si hned padnete do noty. Může se stát, že vám nabídne práci, která se vám bude zdát až příliš lákavá a krásná na to, aby to mohla být pravda. Nebo se prostě jen budete bát zariskovat, ale to by byla chyba. Karty vám přejí, risk se vyplatí a vy získáte místo, o kterém jste zatím jen snili.

Jaký bude leden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska sny vztahy výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.