Poselství andělů na týden od 4. prosince: Do života vám vstoupí nečekaná láska

Toužíte po vztahu, ale už dlouhou dobu se vám nedaří nikoho najít? Tak teď se můžete radovat, do života vám vstoupí člověk, ke kterému zahoříte hlubokou láskou. City budou vzájemné a vaše láska bude rychle nabývat na síle. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta na tento týden: Eso vody

Karta Eso vody symbolizuje splynutí duší, soucit, laskavost i opravdové přátelství. Pokud jste dlouho nemohli najít spřízněnou duši, někoho, s kým byste mohli prožívat hlubokou lásku, pak vězte, že tomu je konec a váš osudový partner už je velmi blízko. Vstoupí vám do života ve chvíli, kdy to budete čekat úplně nejméně. Překvapí vás intenzita vlastního citu, ale nebraňte se, člověk, který vám vstoupil do života, je pro vás ten pravý.

Dny přejí také navazování přátelských vztahů. Nezůstávejte doma, ale vydejte se někam mezi lidi. A je úplně jedno, jestli to bude na vánoční trhy, na nákupy, do divadla, nebo do kavárny. Všude máte možnost narazit na někoho, s kým vás spojí přátelství a kdo vám do života přinese závan svěžího vzduchu.

Mohlo by vás zajímat: Co mají znamení nejraději na Vánocích: Střelci čas s rodinou, Ryby tradice

V pracovní oblasti naslouchejte velmi dobře své intuici. Vedení na vás bude valit jeden úkol za druhým, ale je jen na vás, jestli se necháte zatáhnout do projektu, kterému nevěříte. Neodpovídejte hned, ale připravte si pádné argumenty, které nebude nikdo moci zpochybnit, možná pak i ostatní pochopí, že daný projekt je nesmysl.

Nepouštějte se do nového podnikání, teď na to není vhodná doba. Spíše se zaměřte na své zdraví, které jste v poslední době velmi zanedbávali. Zajděte na dlouho odkládanou preventivní prohlídku a zamyslete se nad svým jídelníčkem. Opravdu jíte vyváženě a zdravě? Nebo je vaším druhým jménem fast food? Věděli jste, že naše zdraví začíná ve střevech? Proto se snažte jíst zdravou stravu bohatou na bílkoviny a vlákninu a nezapomínejte ani na ovoce a ideálně kvašenou zeleninu.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska Vánoce projekt výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.