Co mají znamení nejraději na Vánocích: Střelci čas s rodinou, Ryby tradice

Vánoce jsou docela určitě nejkouzelnější svátky roku. Někdo miluje setkávání s přáteli a rodinou, jiný pečení vánočního cukroví, další nakupování a balení dárků. I to určuje znamení horoskopu, ve kterém jste se narodili. Takže co mají jednotlivá znamení na Vánocích nejraději?

Beran

Akční Berani nadevše milují ani ne tak Vánoce samotné, jako spíš nejrůznější večírky a sešlosti. Zároveň je velice baví zdobení domu, ať už zvenčí, či zevnitř. Světýlka jim jednoduše dělají radost.

Býk

Ať už cukroví pečou, nebo jsou jen jeho konzumenti, mají ho Býci na Vánocích bezkonkurenčně nejraději. Cokoliv potěší jejich smysly, jim dělá radost, takže sledovat pěkně vyzdobenou domácnost za pojídání tradičních dobrot je pro ně absolutní požitek.

Blíženci

Zvědaví Blíženci musí mít zcela pochopitelně ze všeho nejraději rozbalování vánočních dárků pod nazdobeným stromečkem. Strhávání papíru a nahlížení pod něj je těší. Dokonce mnohdy ještě před Štědrým dnem čenichají po domě a zkouší najít, co asi dostanou.

Rak

Lidé narození ve znamení Raka jsou rodinně založení a potrpí si na nostalgii. Rádi si se svými nejbližšími vytvářejí vzpomínky, ke kterým se mohou vracet. Sledování videí z Vánoc předešlých let a zdobení stromku za poslechu koled je pro ně nejpříjemnější.

Lev

Ač jejich touha po pozornosti často tuto dobrou vlastnost zastiňuje, Lvům se na tváři objeví úsměv od ucha k uchu kdykoliv, když mají příležitost potěšit své blízké. Ve svém živlu jsou tedy v období Vánoc během nákupů, kdy běhají z obchodu do obchodu a nakupují dárky. Protože jsou duší stále trochu děti, nejvíc je těší kupování hraček dětem.

Panna

Panny zkrátka a jednoduše nepopřou, že jsou zemské znamení, protože na Vánocích mají ze všeho nejraději vůni vánočního stromku. Voňavá borovice jejich domov ozvláštní, a když si náhodou pořídí méně aromatický strom, rády si zapálí alespoň borovicovou svíčku.

Váhy

Jestli si někdo dává záležet na tom, aby obdarovaní měli radost už jen při prvním pohledu na dárky, jsou to Váhy. Právě ony mají vždy ten nejkrásnější balicí papír, nádherné stuhy a originální jmenovky. Jsou zručné, umí perfektně balit, a navíc ještě dárečky pod stromek skvěle naaranžují.

Štír

Lidé narození ve znamení Štíra jsou si celoročně dobře vědomi toho, co chtějí. Na Vánocích je proto nejvíc baví sepisování seznamu dárků, které si přejí od Ježíška, který posléze dají blízkým, aby se jich skutečně dočkali.

Střelec

Sváteční posedávání doma není nic pro dobrodružné Střelce. Ti se těší, že vánoční prázdniny, ideálně včetně Štědrého dne, stráví s rodinou mimo domov. Vycestovat někam do hor a užívat si pobyt v hotelu u sjezdovky jim vykouzlí úsměv na tváři.

Kozoroh

Přestože Kozorozi prvoplánově nejsou lidé, kteří by se vyžívali ve velkých oslavách, potrpí si na udržování tradic. V období Vánoc se proto nejvíc těší na to, až si během Štědrého dne oblečou charakteristický outfit – klasický svetr s vánočním vzorem či červený kulich s bílou bambulkou, může to být cokoliv.

Vodnář

Jako nejkreativnější znamení zvěrokruhu si Vodnáři z celého vánočního období nejvíce užívají mrazivé počasí. To jim dovolí buď zůstat doma a tvořit něco v teple, nebo naopak jít ven a vyřádit se ve sněhu, případně přemýšlet při procházce, protože studený vzduch nabudí jejich mozkové závity.

Ryby

Kouzlo Vánoc Ryby každoročně zasáhne. Proto se lidé narození v tomto znamení těší na dodržování nejrůznějších tradic, bez kterých si tyto svátky už neumí představit. Není u nich výjimkou zavádění takových, které se dosud nedržely. Rádi rozkrojují jablko, lijí olovo nebo jsou třeba celý den o hladu kvůli čekání na zlaté prasátko.

Jaké budou Vánoce podle kartářky Helen Stanku, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.