Poselství andělů na víkend od 1. září: Dny budou plné lásky a harmonie

Ať už jste v minulosti řešili cokoliv, v těchto dnech se vše obrací k lepšímu. Neshody a nepříjemnosti odchází a přichází láska, která vás zcela pohltí. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento víkend?

Karta na tento víkend: Dvojka vody

Dvojka vody symbolizuje harmonii a spolupráci. Povzbuzuje nás, abychom se zaměřili na naše emoce, citovou inteligenci a schopnost sdílet lásku s druhými. Po předchozích náročných výzvách, konfliktech a nedorozuměních přichází období klidu, míru a lásky.

Pokud jste dlouhou dobu sami a nemohli jste najít svou spřízněnou duši, pak právě teď se dobře rozhlížejte kolem sebe. Mohli byste narazit na člověka, se kterým si budete skvěle rozumět, budete mít společné zájmy i náhled na život. Nový vztah vás překvapí svou intenzitou a rychlostí, s jakou se do vašeho života přiřítí a zůstane tam. Budete mít pocit, že dotyčného znáte už celou věčnost.

Pokud už ve vztahu jste, čekají vás dny plné porozumění a lásky. Možná je nabídka společného bydlení nebo žádost o ruku. Vztahy jsou harmonické, naplňující a ať už jste s partnerem dosud řešili cokoliv, nyní všechny problémy odchází a vychází slunce, které zalije vaše srdce novou láskou. Jestliže jste procházeli s partnerem náročným obdobím, promluvte si spolu, zjistíte, že jste se trápili úplně zbytečně. Váš vztah se uzdravuje.

Čtěte také: Nejlepší kameny pro návrat dětí do školy. Karneol pro více energie, ametyst proti strachu

Pokud jste nedávno prošli rozchodem a cítíte, že na nový vztah ještě nejste připraveni, nespěchejte, dopřejte si dostatek času na uzdravení bolavého srdce a vězte, že i na vás někde čeká vaše spřízněná duše, není třeba spěchat. Nezapomínejte ani na své přátele a rodinu. Jak je to dlouho, co jste naposledy navštívili rodiče nebo prarodiče? Udělejte si na ně čas, chybíte jim.

V práci se naučte více spolupracovat s druhými, zvláště pokud charakter vaší práce vyžaduje týmové nasazení. Naslouchejte názorům druhých, budete mile překvapeni, jak rychle a s noblesou vyřešíte všechny zapeklité situace a pohnete se ve vašem projektu mílovými kroky vpřed.

Co předpovídají karty Helen Stanku na září?

Sdílejte článek
Štítky láska vztah výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.