Poselství andělů na víkend od 11. srpna: Náročné období je za vámi, je čas oslavovat

Těžké časy jsou za vámi a nyní je čas oslavovat úspěch. Avšak neusněte na vavřínech, vaše práce ještě neskončila, jen jste dosáhli významného milníku. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta na tento víkend: Vůz

Karta Vůz symbolizuje pohyb, osobní cestu životem a vaši schopnost směřovat tam, kam si přejete. Připomíná vám, že jste to vy, kdo má absolutní kontrolu nad svým životem i cestami, kterými se budete ubírat.

Máte za sebou náročné období plné změn a nyní je čas oslavovat. Zvládli jste totiž všechny výzvy na výbornou. Poprali jste se s nepřízní osudu i s problémy v práci, ukázali jste, že se umíte rozhodovat sami za sebe a že nedovolíte, aby to někdo dělal za vás. Tím jste u svých blízkých i kolegů získali pořádnou dávku respektu a uznání. A to si zaslouží pořádnou oslavu. Podělte se o svou radost s ostatními, bude o to větší.

Čtěte také: Velký horoskop na srpen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

Ve vztazích si dejte pozor na přehnanou kontrolu. Pokud máte nějaké podezření a láká vás nakouknout partnerovi do mobilu, nedělejte to. Mohl by vás při tom přistihnout a vůbec by se mu to nelíbilo. Pokud máte nějaké pochybnosti, řekněte mu to a nechte ho, ať vše vysvětlí. Snažte se nepodléhat emocím a už vůbec neposlouchejte drby ostatních, kteří vám váš vztah závidí. Nezadaní mají šanci potkat někoho nového, ale dobře poslouchejte, co vám říká. Nejspíš to nebude pro vás ten pravý a vztahem s ním byste zbytečně ztratili šanci na to potkat opravdovou lásku, která je už vážně blízko.

V pracovní oblasti šéf ocení vaše skvělé výsledky a možné je povýšení nebo zvýšení platu. Ale teď není čas na to, abyste polevili. Naopak, zatněte zuby a vrhněte se do dalších projektů. Na odpočinek bude čas později. Vaše úžasná sebekázeň a vůle dokázat nemožné vás dovede k úspěchu a uznání okolí. Je možné, že ve své práci získáte také nějaké ocenění.

Jaký bude srpen podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky vztah výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.