Poselství andělů na víkend od 13. října: Ve vztazích zavládne žárlivost a nejistota

Vztahy mohou být o tomto víkendu hodně napjaté, plné neshod a žárlivosti. Pokud jste vy ten, kdo žárlí, pak je potřeba, abyste zapracovali na svém sebevědomí. Co dalšího karty vzkazují pro tento víkend?

Karta pro tento víkend: Osmička vzduchu

Osmička vzduchu symbolizuje intelekt, myšlení, komunikaci a rozhodování. Je možné, že máte v poslední době pocit, že jste chycení v pasti a nedokážete se z ní dostat za žádnou cenu ven. Pociťujete nedostatek sebevědomí, jste přesvědčení, že všichni jsou na tom mnohem lépe, ale to vše je jen iluze, kterou si sami v sobě živíte. Udělejte tomu rázný konec.

Pamatujte, že vy sami jste pánem svého života a vy sami se rozhodujete, jaký bude. Nemusíte nikdy setrvávat v žádné situaci, která vám nevyhovuje, nelíbí se vám, nejste v ní spokojení. Vždy máte možnost odejít a začít znovu. A je jedno, jestli se to týká partnerských vztahů, přátelství, nebo pracovní oblasti. Chcete změnu? Udělejte ji.

Čtěte také: 6 největších rebelů podle horoskopu: S Berany a Blíženci se nudit nebudete

Abyste mohli změn ve svém životě dosáhnout, je zapotřebí, abyste si věřili, abyste pochopili, že máte dostatek zkušeností, že jste dostatečně silná osobnost, že máte kvalifikaci pro danou práci, potom se nemusíte bát vykročit do neznáma. Bude se vám dařit.

Ve vztazích může zavládnout trošku napětí, které je způsobeno právě nejistotou. Jestliže nemáte dostatek sebevědomí, snadno k vám mohou přijít pocity žárlivosti. Než se však pustíte do obviňování partnera, začněte pracovat na sobě. Najděte si své vlastní koníčky, setkávejte se s přáteli, nebuďte na partnerovi závislí, uvidíte, že ve chvíli, kdy změníte sebe, změní se i váš partner.

Jaký bude říjen podle kartářky Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky žárlivost sebevědomí výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.