Poselství andělů na víkend od 19. ledna: Bude se vám dařit, ale pozor na závist

Tento víkend pro vás bude jako z říše snů. Dařit se vám bude vše, nač sáhnete, ale to může v některých lidech vyvolat pocit, že si to nezasloužíte a budou se vám snažit škodit. Dejte si pozor na závistivce. Co dalšího andělské karty pro tento víkend vzkazují?

Karta na tento víkend: Královna země

Královna země s sebou přináší zvláštní energii spojenou s péčí a plodností. Symbolizuje propojení člověka s přírodou, péči, lásku a ochranu. Povzbuzuje, abychom se spojili s přírodou a udržovali ve svém životě harmonii nejen sami se sebou, ale také s okolním světem.

Teď není vhodná doba na to, abyste se uzavřeli do sebe a trávili čas o samotě. Mnohem lépe vám bude ve společnosti jiných lidí. Nezapomínejte na své blízké, jak je to dlouho, co jste naposledy mluvili s rodiči nebo prarodiči? Na nic nečekejte, vezměte telefon a alespoň jim zavolejte, uvidíte, že z toho budou mít nesmírnou radost. Zatímco vy jste zahlušeni každodenními povinnostmi, jim velmi scházíte.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky pro rok 2024: Raci se nechají vést intuicí, Štíři projdou transformací

V pracovní oblasti se vám bude dařit na výbornou. Projekty, které ještě donedávna stagnovaly, se rozjedou na plné pecky a vy nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nebojte se přijít ani s novými nápady, všechno, do čeho se pustíte, bude odměněno úspěchem a uznáním. Jen si dejte pozor na závistivého kolegu, který vám nepřeje a mohl by vám škodit.

Pokud jste marně hledali novou lásku, teď už hledat nemusíte, přichází sama a zcela nečekaně. Svou spřízněnou duši potkáte na místě, kde byste to nečekali. Cit, který mezi vámi vzplane, vás může zpočátku vyděsit, jak moc bude intenzivní. Ale zkuste se uvolnit a užít si lásku, na kterou jste tak dlouho čekali. Ve vztazích zavládne klid a harmonie.

Jaký bude příští týden podle výkladu karet?

Sdílejte článek
Štítky příroda láska energie plodnost výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.