Astročlánky

28. července 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů na víkend od 28. července: Nebojte se říct svůj názor a stát si za svým

Máte pocit, že si necháte od ostatních všechno líbit? Tak teď je ten správný čas, abyste se postavili sami za sebe. Karta pro tento víkend vám připomíná sílu, kterou máte, díky ní zvládnete nemožné. Co dalšího karty vzkazují?

Karta na tento víkend: Mág

Karta Mág symbolizuje vnitřní sílu, tvořivost a schopnost ovládat svůj osud. Mág je spojen s energií transformace a změny. Tato karta připomíná, že všechna potřebná síla ke splnění vašich snů a dosažení vašich cílů je již uvnitř vás samotných.

Právě teď k vám přichází zcela nové možnosti, možná i pracovní nabídky, nové projekty, může vás napadnout skvělý podnikatelský záměr. A vězte, že je ten nejvhodnější čas využít svůj vnitřní potenciál a jít do všech nových zkušeností, které se vám nabízí. I když ostatní pochybují, je potřeba, abyste uvěřili v sebe sama a ve své schopnosti a udělali potřebné změny ve svém životě. Mág vás povzbuzuje, abyste věřili v to, že všechno je možné, pokud věříte a jdete si za svými sny.

Čtěte také: Flirtování posiluje sebevědomí. Jaká jsou naopak negativa?

Pokud jste dlouho nemohli najít svou spřízněnou duši, možná se zcela nečekaně objeví vedle vás a vzplanete k sobě láskou, ve kterou už jste ani nedoufali. Dařit se bude také ve vztazích obecně, máte-li již svého partnera po svém boku, dejte mu vědět, jak moc je pro vás důležitý, jak moc vám na něm záleží, je to opravdu štěstí, když vedle sebe máte člověka, o kterého se můžete opřít, kterému můžete důvěřovat, se kterým vás pojí vzájemná láska. Dost často si toho, co máme, nevážíme, tak to změňte.

V pracovní oblasti na vás čekají nové výzvy a příležitosti, možná vám šéf nabídne zcela novou pozici. Nebojte se ji přijmout, máte dostatečné znalosti. Dejte pozor na kolegu, který vám možná trochu závidí a chce vás v očích šéfa očernit. Nedejte se, postavte se za svou práci a nebojte se slušně, ale rázně říct, jak se věci mají.

Co předpovídají karty Helen Stanku na srpen?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.