Poselství andělů na víkend od 3. listopadu: Končí stresující období, je čas na odpočinek

Máte za sebou velmi náročné období a nyní je potřeba, abyste znovu nabrali síly. Věnujte tento víkend odpočinku, buďte s lidmi, se kterými je vám dobře, a kteří vás nabíjí pozitivní energií. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta pro tento víkend: Čtyřka vzduchu

Karta Čtyřka vzduchu symbolizuje myšlení, intelekt a komunikaci. Ale také vás nabádá, že právě teď přichází čas odpočinku. Po období plném stresu a napětí je potřeba si dopřát relax. Možná pocítíte touhu být chvíli úplně sami se svými myšlenkami. V tom případě si samotu dopřejte, prospěje vám. Nezapomínejte ani na dostatek spánku.

Pokud jste v posledních dnech měli nějaké zdravotní potíže, je to jasný signál vašeho těla, abyste se více zaměřili na svůj životní styl. Jíte zdravě? Máte dostatečný pitný režim? Nepřecházíte nemoci? Jestliže víte, že pro sebe neděláte to, co byste měli, je nejvyšší čas začít. Pakliže už vás nemoc přepadla, nepřecházejte ji a dopřejte svému tělu čas na regeneraci.

Přečtěte si také: 5 nejvíce okouzlujících žen podle horoskopu. Beranky a Lvice vám učarují

V pracovní oblasti budete možná muset udělat nějaké zásadní rozhodnutí. Ale nedělejte ukvapené závěry, vezměte si víkend na rozmyšlenou a pak až řekněte své stanovisko. Nemáte totiž všechny potřebné informace, ty se vám ukážou až později a bez nich by vaše rozhodnutí nemuselo být správné.

Ve vztazích, po období nepříjemných konfliktů vyvolaných žárlivostí, přichází období klidu. Pokud ve vás stále přetrvávají pocity křivdy, řekněte svému partnerovi, co vás trápí, ale bez urážek, hádek a zbytečného obviňování. Jen tak vás partner vyslechne a společně se vám podaří přenést přes všechny problémy. Nezadaní mají šanci potkat osudovou lásku.

Jaký bude listopad podle výkladu karet, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky stres odpočinek výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.