Astročlánky

2. listopadu 2023 05:20

Eliška Reiglová

Sexuální návyky podle znamení: Berani bez styku vydrží nejdéle, Býci neradi experimentují

Zeptat se potenciálního partnera na prvním rande na jeho znamení je jakýmsi vysmívaným tabu. Realita je ale taková, že z horoskopu se opravdu ledacos dozvíte, včetně toho, jaké jsou pravděpodobné sexuální návyky a preference daného člověka. Magazín Teen Vogue zveřejnil studii, jíž se zúčastnily 2 tisíce lidí, která to podkládá fakty.

Beran

Spadají mezi ohnivá znamení, ale vášní Berani příliš často nezahoří. Podle průzkumu je u nich nejpravděpodobnější, že budou dlouhou dobu bez sexu, mnohdy i proto, že ho zkrátka nechtějí – 28 % z nich ho nemělo i přes dva roky. Když ale sexuálně aktivní jsou, tak při výkonu vydrží nejdéle, protože jejich styk trvá v průměru 31 minut.

Býk

S lidmi sice vychází a se svými nejbližšími jsou rádi v kontaktu, ale kdyby si měli Býci vybrat, zda se na rok vzdát sociálních sítí nebo sexu, tak se 72 % z nich raději obejde bez sítí. Když ale dojde na samotný akt, je u nich nejmenší pravděpodobnost, že budou divočit. Celých 47 % z nich tvrdí, že experimentů a fantazií ve svém sexuálním životě moc nechtějí.

Blíženci

Předstírání orgasmu u Blížence sice vesměs nehrozí, ale mají největší předpoklady k tomu, aby své polovičce tajili, kolik sexuálních partnerů měli. Někteří čísla snižují, ale 21 % z nich v průzkumu uvedlo, že se naopak chlubí větším počtem milenců, než je ten skutečný. Na rozdíl od Býků si také nebyli tak jistí tím, že by se vzdali sociálních sítí – sex nad nimi by preferovalo 59 % z nich.

Rak

Podle průzkumu jsou právě Raci tím šťastným znamením, které má sexu nejvíce. Téměř polovina z nich uvedla, že se mu oddává minimálně osmkrát do měsíce. Co se míst pro tyto aktivity týká, lidé narození v tomto znamení rádi zkoušejí, co je kde možné, protože 78 % z nich by raději mělo sex jinde než v posteli.

Lev

Lvi jsou známí pro svou odvahu, a proto není s podivem, že ze všech znamení jsou to oni, kdo nejčastěji jako první osloví člověka, o kterého mají zájem. Podle průzkumu si také rádi hrají se slovy, 47 % z nich uvedlo, že je vzrušuje, když jim partner šeptá či křičí, klidně i vulgárněji, jak se mu líbí to, co zrovna dělají.

Panna

Leckdo se nebrání sexuálním experimentům ani s pohlavím, o které by pro vztah zájem neměl, Panny jsou nicméně trochu upjatější – 80 % z nich se řídí jen svou orientací, proto by je neužilo ani na sex ve třech, pokud by v něm figurovalo pohlaví, ke kterému je to netáhne. Na druhou stranu ale 36 % z nich uvedlo, že pokud by sex ve třech měl proběhnout se dvěma lidmi stejného pohlaví, toho, které je přitahuje, za zkoušku by to pro ně stálo.

Váhy

Ze všech znamení zvěrokruhu jsou to Váhy, koho nejvíc baví masturbace. Studie ukázala, že lidé narození v tomto znamení si dělají dobře v průměru čtyřikrát týdně, přičemž ale 25 % z nich svým touhám neodolá a masturbaci se oddává i více než pětkrát do týdne.

Štír

Online seznamky nejsou pole pro každého, Štírům se na nich ale daří, protože 36 % z nich se jejich prostřednictvím seznámilo se svým sexuálním partnerem. Přestože jsou vášniví, potrpí si na soukromí, a tak si 26 % z nich raději koupí prezervativy online a diskrétně než přímo v kamenném obchodě. Podle studie je u nich největší pravděpodobnost, že vyzkouší pouta či jiné prostředky, jak během hrátek omezit sebe nebo partnera v pohybu.

Střelec

Dobrodružní, ale také zodpovědní – takoví jsou Střelci, kteří ze všech znamení provozují nejbezpečnější sex. Celých 33 % z nich uvedlo, že použilo prezervativ při každém styku. Ten totiž neslouží jen jako ochrana proti těhotenství, ale také proti sexuálně přenosným chorobám. Jinak to nicméně mají s lubrikantem, 38 % Střelců ho nikdy nepoužilo.

Kozoroh

Díky své pracovitosti jsou úspěšní v zaměstnání, ale na poli lásky se Kozorohům dvakrát dobře nedaří. Celých 67 % uvedlo, že se nikdy neoddali vážnému vztahu. S orgasmy je to pak rozporuplné, protože zatímco 38 % Kozorohů tvrdí, že během sexu ho dosáhne i vícekrát než jednou, 14 % z nich ho při styku nikdy nedosáhlo.

Vodnář

Přestože valná většina Vodnářů si nechce vychutnávat sex mimo postel a ze všech znamení je u nich nejmenší pravděpodobnost, že by se zúčastnili takzvané trojky, mají slabost pro erotické hračky. Celých 42 % z nich potvrdilo, že při masturbaci pravidelně pomůcek využívá. Více než polovina, tedy 51 %, pak při styku používá lubrikant.

Ryby

Ač jsou Ryby obecně považovány za citlivky, v posteli se projeví jejich odvaha. 27 % lidí narozených v tomto znamení uvedlo, že alespoň jednou se s partnerem při sexu natáčeli. Navíc se nerady limitují počtem partnerů a je u nich nemalá pravděpodobnost, že budou v otevřeném vztahu, jak už si 30 % respondentů vyzkoušelo. Z celého zvěrokruhu jsou to bohužel ale právě oni, kdo své polovičce omylem řekne špatným jménem.

Zdroj: teenvogue.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.