Jak změna času ovlivní znamení: Ryby budou náladové, Štíři nostalgičtí

Podzim sám o sobě je považován za pochmurné období, slunce je zahaleno mraky, často prší a teploty klesají. Skutečná krize ale pro leckoho přijde ve chvíli, kdy dojde na změnu času a s ní spojenou tmu, která se brzy přikrádá a pozdě odchází. Jak skok z letního času na zimní ovlivní jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran

Dříve přicházející tma a s ní spojená zpomalená energie zanechá v Beranech pocit, že nejsou ve své kůži. Měli by mít na paměti, že jde jen o dočasnou změnu, nikoliv o dlouhodobé stažení mračen. Pocítí rozhození své každodenní rutiny, pročež se budou chvíli cítit ztracení. Měli by zpomalit, uvědomit si, že nemusí vždy vše dělat naplno a pak sami uvidí, že ke svému běžnému tempu se co nevidět samovolně vrátí.

Býk

Pro většinu Býků je zimní změna času pozitivním přínosem, dává jim prostor k načerpání většího množství energie. Zbystří se jejich smysl pro romantiku a zábavu, proto budou raději chodit mezi lidi a navazovat nové známosti. Energii načerpanou odpočinkem dokážou dobře využít k činnostem, které jim budou přinášet radost.

Blíženci

Pojem odpočinek se ve slovníku Blíženců nachází zřídkakdy, proto přechod na zimní čas není nic, z čeho by byli nadšení. Přesto se zakuklí do peřiny, budou sledovat televizi nebo se oddávat jiné aktivitě, při které si oddechne jejich tělo i duše. Ke svému běžnému režimu se v mžiku vrátí, ale do té doby by si měli dopřát trochu volnější tempo.

Rak

Na vlnách změn umí Raci surfovat bez nejmenšího problému, proto pro ně změna času nebude představovat přítěž. Ba naopak dokonce pocítí, že mají o něco víc energie, než měli dosud, což jim dá příležitost trochu vykouknout ze své ulity a jít si popovídat mezi lidi. Tento trend by se jich navíc měl držet déle, ne jen bezprostředně po změně.

Lev

Hodina navíc ve Lvech nevyvolá pocit, že by měli více času k odpočinku. Naopak se řídí heslem, že čas jsou peníze a frustraci způsobenou dřívějším příchodem tmy dokážou přeměnit v drive, který vloží do práce. Zaměří-li se na kariérní cíle, které jim v nedávné době proletěly hlavou, mají velké předpoklady k úspěchu. V tomto období budou organizovaní více než kdy jindy.

Panna

Panny jsou vždy ochotné přiskočit na pomoc komukoliv, kdo je o ni požádá. Hodinu získanou změnou času by proto měly využít k tomu, aby výjimečně dopřály péči také sobě samotným. Uvědomí si, že někdy je nutné být trochu sobec a upřednostnit své potřeby nad těmi, které na ně hrnou jednu po druhé ostatní.

Váhy

Harmonie a balanc jsou pro Váhy nesmírně důležité, proto je změna času rozhodí a budou se cítit nervózní. S tím bude souviset přecitlivělost, obzvláště kritiku, i tu konstruktivní, nebudou snášet dobře. Problémem nebude nic jiného, než narušení dosavadního spánkového režimu. Jakmile se zaklimatizují, vše bude zase v pořádku.

Štír

Lidé narození ve znamení Štíra jsou dětmi podzimu, proto jim toto období ani nic, co s ním přijde, nezpůsobí žádné potíže. Budou mít nicméně tendence se v mysli vracet do minulosti, přepadne je nostalgie. Budou mít příležitost se ponořit do hloubi svých myšlenek, a když se této příležitosti poddají, mohou se o sobě ledacos naučit.

Střelec

Čas je jen koncept, ale bohužel takový, který ovládá naše životy, proto ho musíme vnímat. To by si měli zapamatovat Střelci, kteří nesmí zapomenout přetočit ručičku na hodinách a hodinkách, aby si nezpůsobili nepříjemnosti. Jejich telefony pravděpodobně změní čas automaticky, oni sami se přesto budou cítit vykolejení.

Kozoroh

Pro pracovité Kozorohy je změna času z letního na zimní jako facka. Jsou zvyklí na režim, který si za poslední měsíce vybudovali, tma je unavuje dříve a nestihnou toho tolik, co normálně. To jim ubere na jindy poměrně silném sebevědomí, které si právoplatně vybudovali. Jejich úkolem je neztrácet na mysli a uvědomit si, že díky své přizpůsobivosti budou brzy zpět na koni.

Vodnář

Čím něžnější přístup k sobě samotným Vodnáři zaujmou, tím lépe se jim bude při změně času dařit. Milují spánek, to, že ho dostanou hodinu navíc, je nerozhodí, ale jejich tělo pocítí dopady toho, že je něco jinak. Překonat to jim pomůže, když stráví alespoň jeden den odpočinkem na gauči či v posteli a nebudou na sebe tvrdí.

Ryby

Náladovost způsobená hormony je oproti té, kterou způsobuje změna času, slabý odvar. V Rybách se budou míchat nejrůznější emoce a ony si musí dát pozor na to, na kom si je vybijí. Pakliže to neudělají, mohou si zbytečně způsobit problémy ve formě hádek nejen doma, ale i na pracovišti. Lidé narození v tomto znamení se zkrátka musí snažit zůstat nad věcí.

Jaký bude nový týden podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.