Poselství andělů na víkend od 4. srpna: Nedržte se zpátky, dny přejí randění i lásce

Už dlouhou dobu pokukujete po kamarádovi nebo kolegovi z práce a bojíte se ho oslovit? Pak teď je na to ta nejvhodnější doba. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta na tento víkend: Měsíc

Karta Měsíc je tajemná a silně intuitivní karta, která odráží podvědomí, intuici a emoce. Měsíc symbolizuje střídání světla a stínů. Tato karta vám připomíná, že život není vždy tak jednoznačný, jak bychom si přáli, a může vyvolávat různé pocity a nálady.

Nyní se nacházíte v období změn a nejistoty. Možná se cítíte trochu zmatení nebo ztracení, hledáte novou cestu nebo směr života a moc se vám to nedaří. Můžete pociťovat úzkost nebo zmatek. Zkuste se na chvíli zastavit a zaposlouchat do hlasu svého srdce, naučte se důvěřovat své intuici a vnitřní moudrosti. Dávejte si pozor také na nejrůznější signály a znamení, které k vám vesmír vysílá. Mohou být ve větě, kterou pronese někdo vám blízký, najdete je v knize, kterou právě čtete, uslyšíte něco, co se vás hluboce dotkne třeba v rádiu.

Čtěte také: Dovolená podle horoskopu: Kam vyrazit a jak si to užít? Lvi potřebují slunce, Ryby vodu

Ve vztazích je čas, abyste se přestali držet zpátky. Je tady někdo, kdo se vám už dlouhou dobu líbí a vy jste stále nenašli odvahu dotyčného oslovit? Tak teď je k tomu ta nejvhodnější doba. Nemusíte se bát odmítnutí, naopak narazíte na člověka, který se na dlouhé roky stane součástí vašeho života. Ve vztazích stávajících se přestaňte neustále něčeho obávat. Pamatujte, že nám nikdo nepatří. Nemůžete nikoho donutit, aby vás miloval. A tak se uvolněte a prostě si svou lásku užívejte. Uvidíte, že z vás okamžitě spadne napětí, což pocítí i partner.

V pracovní oblasti budete mít pocit, že neustále nestíháte, že nemáte dostatek informací, abyste mohli udělat zásadní rozhodnutí, ale to neznamená, že nemůžete postupovat dále. Mějte důvěru ve své schopnosti a víra v pozitivní výsledek vám pomůže překonat nejistotu. Pozor si dejte na věci, které mohou být skryté. Pohlídejte si splatnosti faktur, abyste zbytečně nemuseli řešit penále a jiné nepříjemnosti. Pokud dostanete nabídku na novou práci, vezměte si čas na rozmyšlenou. Nemusíte odpovídat hned. S odstupem pak možná zjistíte, že nabízená pracovní pozice pro vás není zrovna ta pravá.

Co nás čeká v srpnu podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.