Poselství andělů na víkend od 8. prosince: Čeká vás nemilé rozhodnutí, ale přinese zisk

Rozhodování je pro tento víkend vaše druhé jméno. Budete neustále stavěni před dvě možnosti a budete nuceni mezi nimi volit. Udělejte to moudře, jen tak může přijít odměna. Co dalšího andělské karty pro tento víkend vzkazují?

Karta na tento víkend: Sedmička vody

Sedmička vody symbolizuje složitá rozhodnutí a připomíná vám, že život je neustálým cyklem změn a růstu. Je proto důležité být otevření novým příležitostem a důvěřovat vlastní intuici při rozhodování, ať už bude sebevíc těžší. Pokud se vám to povede, pak se můžete těšit na nečekané zisky.

V práci vás šéf postaví před velmi důležité rozhodnutí a vy v první chvíli vůbec nebudete vědět, co máte dělat. Než odpovíte, udělejte si průzkum v dané oblasti, případně se poptejte odborníků, kteří dané problematice rozumí. Určitě neodpovídejte, jestliže nemáte potřebné informace, vše by se totiž mohlo velmi nepěkně obrátit proti vám.

Čtěte také: Velký horoskop na prosinec: Býky čeká velké zklamání, Kozorohům hrozí přepracování

Tato karta vám také připomíná, abyste si uvědomili, že život není jen o práci. Vše má být v rovnováze, i práce a osobní život, který v poslední době trošku zanedbáváte. Zima je čas, kdy nás tělo samo nutí ke zvolnění a vydechnutí, tak mu naslouchejte, jinak vás zastaví. Právě teď máte skvělé příležitosti, jak získat zpět ztracenou energii. Vydejte se na vánoční trhy a se svařákem nebo horkou čokoládou v ruce si vychutnávejte kouzelnou atmosféru. Dopřejte si relax v sauně nebo na masáži. Budete se cítit jako znovuzrození.

Ve vztazích může zavládnout trochu zmatek. Možná jste potkali někoho z vaší minulosti a vaše srdce se na chvíli rozbušilo rychleji. Nezahazujte však pracně vybudovaný současný vztah pro vzpomínky, které jsou časem už hodně zkreslené. Pokud už láskou zahoříte, buďte fér a partnerovi vše řekněte. Máte-li pocit, že vás partner zanedbává, promluvte s ním. S láskou a bez obviňování mu řekněte, jak se cítíte. Jeho reakce vás mile překvapí.

Jaký bude prosinec podle mariášových karet, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky láska vztahy výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.