Poselství andělů na víkend od 8. prosince: Čeká vás nemilé rozhodnutí, ale přinese zisk

Rozhodování je pro tento víkend vaše druhé jméno. Budete neustále stavěni před dvě možnosti a budete nuceni mezi nimi volit. Udělejte to moudře, jen tak může přijít odměna. Co dalšího andělské karty pro tento víkend vzkazují?

Karta na tento víkend: Sedmička vody

Sedmička vody symbolizuje složitá rozhodnutí a připomíná vám, že život je neustálým cyklem změn a růstu. Je proto důležité být otevření novým příležitostem a důvěřovat vlastní intuici při rozhodování, ať už bude sebevíc těžší. Pokud se vám to povede, pak se můžete těšit na nečekané zisky.

V práci vás šéf postaví před velmi důležité rozhodnutí a vy v první chvíli vůbec nebudete vědět, co máte dělat. Než odpovíte, udělejte si průzkum v dané oblasti, případně se poptejte odborníků, kteří dané problematice rozumí. Určitě neodpovídejte, jestliže nemáte potřebné informace, vše by se totiž mohlo velmi nepěkně obrátit proti vám.

Čtěte také: Velký horoskop na prosinec: Býky čeká velké zklamání, Kozorohům hrozí přepracování

Tato karta vám také připomíná, abyste si uvědomili, že život není jen o práci. Vše má být v rovnováze, i práce a osobní život, který v poslední době trošku zanedbáváte. Zima je čas, kdy nás tělo samo nutí ke zvolnění a vydechnutí, tak mu naslouchejte, jinak vás zastaví. Právě teď máte skvělé příležitosti, jak získat zpět ztracenou energii. Vydejte se na vánoční trhy a se svařákem nebo horkou čokoládou v ruce si vychutnávejte kouzelnou atmosféru. Dopřejte si relax v sauně nebo na masáži. Budete se cítit jako znovuzrození.

Ve vztazích může zavládnout trochu zmatek. Možná jste potkali někoho z vaší minulosti a vaše srdce se na chvíli rozbušilo rychleji. Nezahazujte však pracně vybudovaný současný vztah pro vzpomínky, které jsou časem už hodně zkreslené. Pokud už láskou zahoříte, buďte fér a partnerovi vše řekněte. Máte-li pocit, že vás partner zanedbává, promluvte s ním. S láskou a bez obviňování mu řekněte, jak se cítíte. Jeho reakce vás mile překvapí.

Jaký bude prosinec podle mariášových karet, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky láska vztahy výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.