Poselství andělů od 12. ledna: Naslouchejte své intuici, vede vás správným směrem

V těchto dnech je mnohem víc než kdy jindy zapotřebí, abyste naslouchali své intuici. Rozhodnutí, která vás čekají, nebudou snadná, ale s její pomocí budou správná. Co dalšího karty na tento víkend předpovídají?

Karta pro tento víkend: Královna vody

Královna vody představuje sílu emocí, intuice a spojení s vnitřním světem. Je spojena s něhou a péčí. Symbolizuje také duševní propojení s vnitřní moudrostí. Připomíná, že právě teď je čas zaměřit se na vlastní pocity a naslouchat svému vnitřnímu hlasu, který vás vždy vede tím správným směrem.

Možná právě teď procházíte komplikovaným obdobím, kdy řešíte vztahy se svými blízkými, přáteli nebo kolegy a víte, že nefungují tak, jak by měly. Čeká vás jejich přehodnocení a překvapivě vám to půjde s lehkostí. I když některá rozhodnutí nebudou lehká, zvládnete je, protože víte, že jsou správná.

Mohlo by vás zajímat: Co předpověděla pro rok 2024 slavná kartářka? Čekají nás skvělé příležitosti i zúčtování

Do života vám může vstoupit nějaká velmi zajímavá žena, která dokáže přesně vycítit, čím si procházíte, a nabídne vám pomocnou ruku. Její pomoc je nezištná, takže se ji nebojte přijmout. Připomene vám, že opravdová láska je bezpodmínečná a že byste sebou neměli nechat manipulovat a nechávat se tlačit do věcí nebo situací, ve kterých se necítíte příjemně.

V pracovní oblasti se nebojte ukázat, co ve vás je. Máte neskutečnou spoustu talentů, které z ostýchavosti sobě vlastní před ostatními schováváte, a je to velká škoda, protože máte druhým hodně co nabídnout. Zaměřte se také na svůj osobní rozvoj. Zajděte na zajímavou přednášku, poslechněte si nějaký podcast nebo si přečtěte knihu, kterou už dlouho odkládáte. V odpovědích druhých najdete odpovědi na vaše vlastní problémy.

Velký výklad karet na celý leden 2024:

Sdílejte článek
Štítky emoce intuice osobní rozvoj výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.