Poselství andělů pro čtvrtek 18. května: Ve vztazích panuje láska a přátelství

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Dnešní den přeje vztahům milostným i přátelským. Blíží se k vám nová láska, ale potkat můžete i skvělého přítele, který vás bude provázet na cestě životem. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Páže vody

Páže Vody symbolizuje mladistvého ducha, emocionální otevřenost a citlivost. Tato karta může naznačovat, že vstupujete do období nových začátků a jste otevření novým zážitkům i novým vztahům.

Do vašeho života právě teď vstupují velmi vzrušující situace, pokud jste dlouho nemohli najít nikoho, s kým byste mohli sdílet svůj život, tak se dnes dobře rozhlížejte, protože je někde blízko na cestě k vám. Může to být člověk, se kterým se znáte dlouhé roky, na nějakou dobu se vaše cesty rozešly a náhle mezi vámi přeskočí jiskra. Ale také se může objevit někdo úplně nový.

Pokud už lásku máte, pak očekávejte znovuzažehnutí jiskry ve vašem současném vztahu, možná vás partner překvapí milým dárkem, pozváním na večeři nebo na rande. Budete mít pocit, jako byste se znovu zamilovali, užijte si krásný den plný harmonie a lásky. Do života vám může vstoupit také člověk, ze kterého se stane váš velmi blízký přítel. Nebojte se proto vyrazit do společnosti a poznávat nové lidi. Dnes se daří navazování jakýchkoliv vztahů.

Čtěte také: Blíží se novoluní ve znamení Býka. Přinese možnost finančně si polepšit

Tato karta vás také nabádá, abyste se druhým otevřeli, byli k nim více citliví a projevili své emoce. Vaše okolí si občas neví rady, protože netuší, co vás trápí nebo tíží. Pamatujte, že sdělená starost je poloviční starost, tak se nebojte otevřít lidem ve své blízkosti, budete mile překvapeni tím, jak se vám najednou uleví.

Páže Vody je také symbolem naděje a optimismu, který vám pomáhá vidět svět v pozitivním světle. Připomíná vám, abyste se nevzdávali svých snů a věřili v sebe a ve své schopnosti. Užívejte si krásné a emotivní okamžiky života, pokud máte problém s vyjádřením emocí, zkuste to formou nějaké tvůrčí činnosti, je to velmi očistné a uklidňující.

Sdílejte článek
Štítky láska karty vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne