Poselství andělů pro čtvrtek 4. května: Proměňte své sny v realitu, je k tomu vhodný čas

AURA - Týdenní horoskop od 1.5 - 7.5

Ať už jste v posledních letech snili o čemkoliv, dnes se vám vaše sny můžou konečně splnit. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Král země

Král země symbolizuje stabilitu, sílu a praktičnost. Tato karta vás povzbuzuje k tomu, abyste se spojili s vaší vnitřní silou a vybudovali pevné základy pro vaše sny a cíle, protože právě teď by se vám mohlo povést proměnit sny v realitu.

Čtěte také: Květnu podle numerologie vládne trojka: Zkuste si užívat život plnými doušky!

Přichází úspěšné období, vše, do čeho jste investovali svůj čas a nápady, se povede zdárně dokončit a vás čeká odměna v podobě ocenění, možné je také povýšení či zvýšení platu. Nebojte se ukázat, co umíte, tato karta vás nabádá, abyste rozvíjeli své talenty. Přichází k vám skvělá příležitost ukázat, co umíte. Možná budete mít pocit, že se pro danou pozici nebo práci nehodíte a budete se obávat nabízené místo přijmout, ale vězte, že vaše zkušenosti i vědomosti jsou skvělé a novou práci zvládnete levou zadní.

Pokud vás trápí problémy ve vztahu, Král země vás povzbuzuje, abyste převzali otěže do svých rukou a partnerovi v klidu a s láskou sdělili, co vás trápí. Budete mile překvapeni jeho láskyplnou reakcí. Podaří se vám vyřešit také spory v rodině nebo v práci. Buďte však při jejich řešení čestní a nestranní.

Přečtěte si: Dokonalá souhra: Tři hvězdné páry, které se k sobě skvěle hodí podle znamení horoskopu

Do života vám může vstoupit osoba, která je silná, autoritativní, úspěšná v tom, co dělá, umí to výborně s penězi a dokáže poskytnout skvělé rady. Je praktická, schopná a hravě si poradí s velkým týmem lidí. Pro vás by tato osoba mohla být mentorem a učitelem.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé skutečnost andělské karty andělské poselství poselství andělů