Poselství andělů pro pátek 12. května: Projděte své finance a nebojte se nové výzvy

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Dnešní karta vás vybízí, abyste si udělali pořádek ve financích, zároveň však nebuďte až příliš spořiví, je potřeba dělat si malé radosti. Čeká vás také nová výzva, nebojte se ji přijmout. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Čtyřka země

Čtyřka země symbolizuje stabilitu, přicházející změny, ale i obavy z nedostatku. Tato karta bývá kartou extrémů a může naznačovat, že se nacházíte v období, kdy sice toužíte po pevných základech, ale nevěnujete dostatečnou pozornost svým financím. Rádi byste vybudovali stabilní prostředí pro sebe a své blízké, ale možná vám v tom brání nedostatek peněz.

Berte tuto kartu jako výzvu k zamyšlení se nad vaším domácím rozpočtem. Projděte své účty a podívejte se, jestli není možné někde ušetřit, najít výhodnější nabídku služeb, případně jestli neplatíte něco, co už dávno nepoužíváte nebo vám k ničemu neslouží. Buďte ve své práci pečliví, jen tak dosáhnete kýžených výsledků.

Čtěte také: 4 největší workoholici podle horoskopu. Tahle znamení moc odpočívat neumí

Na druhou stranu tato karta může ukazovat i na opačný problém – tedy na vaši přílišnou spořivost. Možná se bráníte tomu vydávat peníze za zbytečnosti a nepotřebné věci, ale někdy je prima udělat radost malým dárkem nejen sobě, ale také svým blízkým.

Čtyřka země vás povzbuzuje k tomu, abyste se soustředili na to, co je pro vás důležité a abyste své úkoly plnili s pečlivostí a zodpovědností. Pak k vám může přijít velmi výhodná nabídka na novou práci nebo povýšení v té stávající. Buďte otevření novým příležitostem, přijměte nové výzvy a nenechte strach z nedostatku, aby rozhodoval za vás.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů