Poselství andělů pro pátek 5. května: Konečně k vám přichází to, po čem jste toužili

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Ať už jste toužili po nové práci, lásce nebo penězích, vše k vám právě teď proudí. Užívejte si krásný den plný radosti a splněných přání.

Karta pro dnešní den: Devítka vody

Karta Devítka vody symbolizuje naplnění, uspokojení a splněná přání. Ať už jste si do svého života přáli přivolat cokoliv, vaše sny a touhy se konečně začínají plnit a vy jste plní naděje a optimismu.

Čtěte také: 5 znamení zvěrokruhu, která to na tanečním parketu umí rozbalit. Patříte mezi ně?

Možná jste si v nedávné minulosti prošli nějakými těžkými emocionálními zážitky nebo ztrátou, která vás velmi poznamenala, máte za sebou období velké bolesti a smutku, ale nyní toto období končí, smutek odchází, bolest se mírní a přichází čas uzdravení a uzavření minulosti. Je velmi důležité, abyste se dokázali od minulých zážitků odpoutat a nechali je v minulosti. Jen tak se můžete v životě posunout dál. Buďte otevřeni novým zážitkům a možnostem.

Devítka vody vás nabádá, abyste důvěřovali svým snům a přáním a soustředili se na jejich naplnění. Možná jste si už dříve stanovili nějaké cíle, ale dosud jste je nedokázali splnit, nyní je čas opravdu své sny převést do reality a uskutečnit je. Tato karta vás také může povzbuzovat k tomu, abyste důvěřovali své intuici a naslouchali svému vnitřnímu hlasu. Vždy vás vede tím správným směrem.

Mohlo by vás zajímat: Jedno tajemství o každém znamení zvěrokruhu. Co se nemáte dozvědět?

Právě teď vás čeká šťastné období, přichází nejen potěšení po stránce emocionální, ale také materiální. Pokud vás trápily finanční problémy, na cestě je zlepšení, je možné, že nečekaně přijdete k velkým penězům. Jste obklopeni štěstím, bohatstvím a láskou, podělte se o ně také s ostatními, radost se znásobí. Nezapomínejte ani na potřebné a osamělé, udělejte radost návštěvou nebo společným zážitkem.

Sdílejte článek
Štítky bolest karty zvěrokruh výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne