Velká věštba na květen podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Co vás čeká v pátém měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na květen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký rituál vám pomůže posílit nebo přivolat lásku.

Berani

Z tarotových karet vám na květen vychází Eso pohárů. To je nádherná karta, jedna z nejšťastnějších. Slibuje vám lásku a oživení vztahů, představuje nové začátky, příležitosti a bývá příslibem naplnění snů a tajných přání.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Berany.

Býci

Na květen vám z tarotových karet vychází Trojka mečů, která často přináší trochu bolestné poznání. V květnu tedy může poukázat na jevy ve vztazích, které se vám příliš nelíbí, takže je raději ukončíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na květen vychází Desítka holí, která říká, že se pravděpodobně nezastavíte. Budete velmi aktivní, nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Raději si napište předem úkoly, které vás čekají, abyste pořád neměli v hlavě, že něco nestíháte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Blížence

Raci

Na květen vám z tarotových karet vychází Blázen, což je krásná karta, která nese štěstí a funguje jako mocný amulet, když se nedaří. Tato karta může také znamenat něco nepředvídatelného, symbolizuje život, který je plný překvapení. A radí odhodit obavy a pochybnosti o sobě samých.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na květen vychází Pětka mečů. Ta předpovídá, že se možná o vaše věci budou starat lidé, kteří k tomu prakticky nemají co říct. Oni ale budou mít pocit, že mají, a hlavně to tak budou prezentovat svému okolí. Ve vás to může vzbuzovat strachy ze starých vzorců, ve skutečnosti ale o nic nepůjde. Budete v bezpečí a bylo by dobré nenechat se těmito lidmi a jejich slovy vyvést ze své vnitřní rovnováhy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Lvy.

Panny

Na květen vám z tarotových karet vychází Rytíř holí. Budete potřebovat vidět a učit se nové věci a budete mít i mimořádnou potřebu být nespoutaní. Vzbudí se ve vás bohémská duše, budete chtít víc prostoru, času a svobody, ukojit svou zvědavost. Budete mít spoustu nápadů i otázek, na které možná i najdete ty správné odpovědi.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na květen vychází Viselec. Tato karta vám radí, abyste se nezabývali tím, co se děje kolem vás, ale zaměřili se spíš na sebe a na své nitro. Viselec je velice transformační karta, můžete v tomto měsíci dojít k nějakému poznání, ale nebude to zadarmo. Viselec vám může vyhnat nějaké peníze z kapes, protože visí dolů a vše mu padá z kapes. Zároveň se ale jeho zrak upírá k nebesům, což vás dostane k přemýšlení o věcech, které souvisejí s podstatou vašeho života. Budete tedy duchovně růst.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Váhy.

Štíři

Na květen vám z tarotových karet vychází Páže pohárů. Vypadá to, že budete zrcadlit své okolí. Budete se snažit být pro druhé přínosem, budete se jim přizpůsobovat. Páže pohárů vyjadřuje mladistvou energii, ale zároveň také lehkovážnost. Proto si užívejte, ale nevěřte všemu, co se k vám donese.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Šíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na květen vychází Zamilovanost. Ta předpovídá, že do vašeho života může přijít osudová láska. Zamilovanost je duální karta, ten člověk může být tedy nějaký váš protipól a jak známo, protiklady se přitahují. Vy si jen hlídejte, abyste toho člověka svou láskou nezahltili. Zamilovanost také ukazuje, že do vašich vztahů může zasahovat někdo z vnějšku.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Střelce.

Kozorozi

Na květen vám z tarotových karet vychází krásná karta Slunce. Ta předpovídá, že budete zářit jako sluníčko, bude se vám dařit, měli byste být v centru pozornosti a máte šanci se v něčem prosadit. Využijte svůj potenciál a energii, kterou vám Slunce přináší.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na květen vychází Královna pohárů, což je karta, která ukazuje spokojené období. Budete lásku dávat i přijímat a hlavně se věnovat své rodině. Pravděpodobně budete přitahovat i pozornost opačného pohlaví. A budete to vy, kdo bude velmi jemně určovat pravidla. Královna pohárů má také dobrou intuici a velmi vnímá, co se v druhých lidech děje. A běda tomu, kdo ji něčím zklame. Takového člověka už dál nepustí do svého života.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Vodnáře.

Ryby

Na květen vám z tarotových karet vychází Páže mečů. To předpovídá, že budete mít hodně papírování, možná se budete i něco učit. Můžete také očekávat situaci, ve které se budete muset rychle rozhodnout. Něco si také můžete vyjasnit nebo budete mít příležitost si uvědomit, co je pro vás důležité. Pozor si dejte na konflikty s mladšími osobami.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Ryby.