Velká věštba na květen pro Kozorohy: Máte šanci se v něčem prosadit a blýsknout

KOZOROH - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Kozorohy v pátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vás ochrání před vzrůstajícími výdaji? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází krásná karta Slunce. Ta předpovídá, že budete zářit jako sluníčko, bude se vám dařit, měli byste být v centru pozornosti a máte šanci se v něčem prosadit. Využijte svůj potenciál a energii, kterou vám Slunce přináší.

Co říkají mariášové karty?

V první dekádě může dojít k ukončení nějakého sporu nebo jiné starosti, nejspíš úřední. Máte každopádně možnost zbavit se něčeho, co vás dlouho tížilo.

Druhá květnová dekáda bude o citech, radosti, zařizování vašeho domova. V práci dojde k pěknému nastavení vztahů. Jako kdyby najednou bylo vidět, čemu všemu rozumíte. Lidé ve vašem okolí vám budou naslouchat, a dokonce i závistivci na chvíli umlknou.

Během třetí dekády se budete věnovat velmi pilné a záslužné práci. Také se možná dozvíte staré tajemství, které vám vrtalo hlavou. V lásce se vám bude dařit, jen si budete muset na ni udělat čas a prostor, protože od vás každý bude potřebovat radu či pomoc, což bude časově náročné.

Magie na květen pro Kozorohy

Máte-li pocit, že vám rostou výdaje, a rádi byste to zastavili, položte tam, kde máte peníze (například do sejfu), velký kámen hematit, obsidián nebo onyx.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.