Velký horoskop na květen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Co vám předpovídají hvězdy na pátý měsíc tohoto roku? Co vás v květnu čeká v oblasti vztahů, peněz, zdraví nebo práce?

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

V prvních dnech května můžete mít splíny a deprese. Nebude se vám dařit tak, jak si představujete, a to vás bude stále pronásledovat. Čekají vás navíc jednání na úřadech a jiných institucích. Pak se vám může splnit váš sen, a to ve spojitosti s vaší novou prací. Koncem měsíce budete hodně přemýšlet a analyzovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Berana.

Býk

Nechce se vám nic řešit. Cítíte obrovskou únavu a stále se snažíte něco vyřešit a dotáhnout do konce. Jste prostě zrozeni k řešení úkolů a táhnete za sebou všechny členy rodiny. Co kdybyste jednou nechali vše plynout a nic neřešili? Nechte prostě, aby se to vše vyřešilo samo. Bude to pro vás nová lekce, ale přinese vám klid, harmonii a stabilitu. Koncem měsíce přijdou hádky kvůli něčemu novému.

Přečtěte si podrobný horoskop květen pro Býka.

Blíženci

Měsíc bude plný silných emocí. Bude to ve vás oscilovat od naprostého klidu až po velké emocionální výbuchy. Nikdo z vašeho okolí nebude vědět, co od vás má očekávat. Tudíž budete mít konflikty jak doma, tak v práci. Je čas si někde odpočinout, nabrat sílu a dojít k harmonii.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Blížence.

Rak

S někým si budete už na začátku května vyměňovat názory. Je vám blízké férové jednání, a tak se ve finále přikloníte k upřímnosti. Uvidíte, že se díky tomu vyhnete nepříjemným situacím. V práci vám to přinese sice trochu komplikací, ale na druhou stranu si uvědomíte, co opravdu chcete.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Raka.

Lev

Jistý člen vaší rodiny vás může dráždit svým jednáním a teatrálním přístupem, vy ho považujete za dětinského. Vznikají mezi vámi už delší dobu neshody, ale ani jedna strana neustoupí. V květnu se může vaše situace vyhrotit a k hádce dojde při rodinné oslavě. Pokud se usmíříte, budete všichni více v klidu.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Lva.

Panna

Váš partner bude na začátku května hodně řešit finanční otázky. Bude hledat vaše jistoty a stabilitu. A vás to bude trochu rozčilovat, protože musíte stále šetřit. Ve vztahu vás však čeká láska a možná se do partnera znovu zamilujete. Koncem května budete plodní na všech úrovních a může se jednat i o nového potomka.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Pannu.

Váhy

Už od začátku května nebudete zrovna v dobrém rozpoložení. Snadno se tedy rozčílíte a můžete se tím dotknout i ostatních členů vaší rodiny. To vás může hodně mrzet a následně si to budete vyčítat. Pokud nebudete mít tak horkou hlavu, tak se nic nestane a rodinné setkání proběhne bez komplikací.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Váhy.

Štír

Už na začátku měsíce se vám splní váš sen, který se bude týkat práce a nové pracovní nabídky. Čekají vás bohužel i boje týkající se uzavření minulosti a dohady, které vás donutí změnit nějaké vaše vnitřní nastavení. Koncem měsíce přijde láska, od které se budete odrazovat, protože pocítíte strach. Ale pochopíte, že je to váš osud, a to přináší velké změny do vašeho života.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Štíra.

Střelec

Od začátku května se můžete těšit například na společenské události, na které vás pozvou vaši přátelé. Určitě tedy neváhejte a rozhodně se jděte bavit. Zábava vám určitě prospěje, protože jste nyní ve stresovém období. Vaši kamarádi vás vyslechnou a jistě vás v tom nenechají. Budete rádi, že se na ně můžete spolehnout, protože vás podpoří.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Střelce.

Kozoroh

V květnu vás čeká více řešení, než si budete přát. Řešit budete na začátku měsíce věci s různými muži v různých situacích. Budete mít dokonce pocit, že jste na vše sami a že vám nikdo nepomáhá. Hodně analýzy vám nic dobrého nepřinese. Poslouchejte více intuici, dovede vás tam, kam potřebujete. Na konci měsíce vás čeká něco nového.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Kozoroha.

Vodnář

V květnu může přijít prudký příliv energie, který však vystřídá rapidní únava. Máte tendence svou pozitivní energii investovat špatným směrem. Opatrnosti dbejte také v oblasti podepisování dokumentací. Pokud si nejste v něčem jistí, je lepší vyhnout se rozhodování a vyčkat na správnou chvíli.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Vodnáře.

Ryby

Máte tendence hledat na ostatních nějaké chyby a zdá se, že se to druhých hodně dotýká. Evidentně si to však nikdo nenechá líbit a určitě dostanete ledovou sprchu. Je však možné, že to vůbec nebudete čekat a dost vás to překvapí. Nebude se vám líbit, když vám někdo oponuje. Nakonec však pochopíte, že se zbytečně zaměřujete na maličkosti a kvůli tomu vznikají konflikty.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Ryby.