Velká věštba na květen pro Býky: Po náročnějším začátku přijde radost

BÝK - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Býky v pátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže posílit lásku? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Trojka mečů, která často přináší trochu bolestné poznání. V květnu tedy může poukázat na jevy ve vztazích, které se vám příliš nelíbí, takže je raději ukončíte.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce přinese dobrý rozjezd. Čekejte dobré zprávy ohledně vašeho možného uplatnění, pracovních záležitostí nebo financí. Dávejte si ale pozor na zprávy, které dostanete od někoho, kdo to takzvaně dobře myslí, ale moc vám nepřeje. Mohli byste zbytečně narazit. Pozor si dávejte i na své zdraví, protože přijde něco, co vás má trochu přibrzdit.

5. května nás čeká úplněk ve znamení Štíra spojený se zatměním Měsíce. Mohli byste toho využít. Zkuste Luně odevzdat něco, čeho se chcete zbavit. 19. května je pak novoluní ve vašem znamení, které pro vás bude velmi důležité. Máte možnost si nastavit věci přesně tak, jak chcete.

Po náročnějším začátku měsíce, kdy půjdete z extrému do extrému, přinese polovina měsíce dlouho očekávanou zprávu, která vám udělá radost z hlediska partnerských vztahů. Pokud třeba víte, že se po vás někdo kouká a má vás nejspíš rád, možná to konečně vyplave na povrch a vy se dozvíte věci, které potřebujete.

Třetí dekáda přinese radost spojenou s mladšími lidmi a také s organizováním různých akcí nebo přestavováním nábytku doma. Čekají vás i společenské akce, které dávají možnost zazářit a přitáhnout pozornost, kterou chcete.

Rituál na květen pro Býky

Tento rituál můžete použít, když cítíte, že potřebujete posílit lásku, aby vám vydržela. Vystřihněte si papírové srdce a z každé strany na něj nalepte fotku svou a svého partnera. Pod fotky napište vaše jména a srdce dejte doma na bezpečné místo, ideálně do vaší ložnice, a chraňte ho tak, jako chráníte svou lásku.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.