Velká věštba na květen pro Vodnáře: Můžete se zbavit všeho, co v životě nechcete

VODNÁŘ - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Vodnáře v pátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Královna pohárů, což je karta, která ukazuje spokojené období. Budete lásku dávat i přijímat, a hlavně se věnovat své rodině. Pravděpodobně budete přitahovat i pozornost opačného pohlaví. A budete to vy, kdo bude velmi jemně určovat pravidla. Královna pohárů má také dobrou intuici a velmi vnímá, co se v druhých lidech děje. A běda tomu, kdo ji něčím zklame. Takového člověka už dál nepustí do svého života.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce si budete třídit své vztahy s přáteli a budete se rozhodovat, kdo s vámi půjde dál a kdo je pro vás spíš toxický. Může tomu pomoci i úplněk ve Štíru spojený se zatměním Měsíce, během kterého se právě můžete zbavit všeho, co už ve svém životě nechcete. A můžete se zaměřit právě na vztahy.

Druhá dekáda bude hodně o pracovních věcech a cestách. Máte možnost někam vyjet, tak neseďte doma, protože se vám mohou otevřít nové možnosti. Připravte se jen na čísi závist kvůli vašemu úspěchu. To vás ale nemusí zajímat, protože navzdory závisti budete pokračovat dál a podaří se vám ukončit nějakou etapu, abyste se mohli pustit do dalších věcí.

Rituál na květen pro Vodnáře

Protože květen je měsícem lásky, můžete si pořídit kámen růženín. Pokud chcete do svého života přitáhnout lásku, může být i ve tvaru srdce. A kdykoli růženín budete držet v ruce nebo ho budete mít pod polštářem, myslete na to, že si přitahujete do svého života někoho, o koho stojíte. Můžete použít i zaklínadlo: „Prosím, Bože, pošli mi muže/ženu, který/která všechno zmůže, který/která mě osloví svým zjevem a charakterem.“

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.