Poselství andělů pro pondělí 26. června: Nalaďte se na pozitivní vlnu a užijte si krásný den

Dnešní karta vás nabádá, abyste si uvědomili, jak krásně se vlastně máte, kolik kolem sebe máte skvělých lidí, kteří vás kdykoliv podpoří, jak úžasnou máte práci i rodinu. Co dalšího karty vzkazují?

Karta pro dnešní den: Slunce

Karta Slunce symbolizuje radost, pozitivní energii, světlo a teplo, které osvětluje vaši cestu. Přináší radost a štěstí a povzbuzuje vás, abyste si užívali života plnými doušky a obklopili se jen pozitivními lidmi a zprávami.

Špatné zprávy se na nás hrnou ze všech stran, ale není potřeba jim všem naslouchat. Dnešní den bude zářivý jako slunce na obloze, tak si ho nenechte zkazit škarohlídy, kteří se neustále šťourají v hloupostech a vyhledávají problémy. Dnes se obklopte dobře naladěnými lidmi, budete se s nimi cítit skvěle.

Čtěte také: Numerologie adresy: Jednička znamená svobodu, šestka je rodina

V práci jste dokončili velmi důležitý projekt, a i když jste měli dost značné pochybnosti, nakonec byl velmi úspěšný, což ocení nejen kolegové, ale hlavně šéf. Je možné, že vám nabídne povýšení a finanční odměna je téměř jistá. Sklízíte plody své tvrdé práce a rozhodně budou sladké, tak si to náležitě vychutnejte.

Pokud vás trápila nějaká nepříjemná zdravotní záležitost, dnes by se vše mělo obrátit k lepšímu, pamatujte, že i v léčení je třeba pozitivní mysli, naše tělo je s myslí velmi úzce propojeno. Ti, kteří dlouho nemohli najít lásku, dnes mohou potkat svou spřízněnou duši, se kterou je budou pojit společné zájmy i náhled na život. Z letní lásky se může vyklubat vztah na celý život.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky Slunce výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.