Poselství andělů pro pondělí 8. května: Postavte se všem výzvám, zvládnete nemožné

AURA - Týdenní horoskop od 8.5 - 14.5

Ať už jste v posledních dnech řešili cokoliv, nyní přichází čas postavit se všem výzvám čelem, protože si s nimi hravě poradíte. Co dalšího byste měli dnes dělat podle andělských karet?

Karta pro dnešní den: Královna ohně

Královna ohně symbolizuje odvahu, vášeň a sebedůvěru. Tato karta vás povzbuzuje k tomu, abyste si více věřili a následovali své sny a touhy. Královna ohně také představuje ženskou sílu a sílu vůle. Andělé vás nabádají k akci. Přestaňte se držet zpátky, prostě roztáhněte křídla a leťte. Postavte se výzvám, které před vámi stojí, a překonávejte překážky, co se vám staví do cesty. Zvládnete totiž i nemožné. Právě teď je vhodný čas k tomu, abyste dosáhli svých cílů a splnili si své sny.

Přečtěte si: 12 podob lásky podle horoskopu: Které znamení miluje nejvíc a komu láska nic neříká?

Tato karta vám připomíná, že byste měli být více otevřeni svým emocím a vášním a nebraňte se lásce. Vypadá to, jako byste si kolem sebe postavili neproniknutelnou hradbu a nechtěli za ni nikoho pustit. Ale to by byla velká škoda, na cestě k vám je totiž nová láska, vztah, na který jste dlouhou dobu čekali a bude plný vášně a romantiky. To, že se budete cítit plni energie a štěstí, je víc než jisté. Tak se dobře rozhlížejte, ať přicházející lásku nepřehlédnete.

Štěstí přeje i těm, kteří už svou lásku našli. Vztahy mohou zažít znovuzažehnutí už dávno vyhaslé jiskry. Možná se dnes na partnera podíváte úplně novýma očima a zjistíte, jak úžasného člověka vedle sebe máte. Buďte vděčni za lásku a partnerství, poděkujte za všechny lidi ve své blízkosti, kteří vás mají rádi a můžete se o ně opřít. Není to samozřejmost.

Čtěte také: Humor podle horoskopu: Které znamení zvěrokruhu je nejvtipnější?

Den přeje také kreativní a tvůrčí činnosti. Naučte se vyjadřovat své pocity a emoce pomocí psaní, tance nebo zpěvu. Tyto techniky jsou výbornou prevencí proti vyhoření, skvěle zbavují stresu, a navíc vás budou bavit. A kdo ví, třeba se jednou z vašeho koníčku stane práce.

Sdílejte článek
Štítky láska horoskop emoce karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne