Poselství andělů pro sobotu 10. června: Pozor na to, co říkáte. Vyřčená slova už nelze vzít zpět

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Ublížit někomu slovem je velmi snadné, ale škody, které budou napáchány, mohou mít nedozírné následky. Proto dnes víc než kdy jindy važte slova. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Prozření

Karta Prozření symbolizuje moudrost, osvícení a hlubokou duchovní pravdu. Nabádá vás, abyste se zamysleli nad sebou a nad svým životem. Pokud si v dané situaci nevíte rady, odstupte na chvíli stranou a nechte věci, ať se dějí bez vašeho přičinění. Řešení k vám přijde dřív, než se nadějete.

Možná už delší dobu přemýšlíte nad tím, že byste chtěli ve svém životě něco změnit. Možná zaměstnání, možná vztah, možná navázat nová přátelství a ta stará, nefunkční ukončit. Ať už je to cokoliv, právě teď vám vše půjde snadno a bez zbytečných průtahů. Každá změna, kterou učiníte, bude pro vaše dobro, i když se vám zpočátku může zdát, že jste udělali chybu.

Čtěte také: 4 znamení zvěrokruhu, která se nechtějí vázat. Ve vztahu s nimi se obrňte trpělivostí

V pracovní oblasti k vám mohou přijít zbrusu nové příležitosti i nabídky, které se neodmítají. Pokud vás přepadnou pochyby, jestli danou pozici zvládnete, pak vězte, že zcela hravě. Možný je konflikt s nadřízeným a vyjasňování si nedávné situace. Jestliže zachováte chladnou hlavu, pak se problém vyřeší, aniž byste se museli nějak výrazně snažit.

Kritizovat druhé nám jde většinou snadno, ale jak se říká, nesuď nikoho, dokud jsi nešel jeho cestou a v jeho botách. Než někoho odsoudíte, podívejte se na celou situaci z jiného pohledu. Jak byste se zachovali vy? Pamatujte, že jednou vyřčená slova již nelze vzít zpátky a zbytečně byste své prostořekosti litovali.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne