Největší strachy podle horoskopu: Býci se bojí chaosu, Raci opuštění

Každý z nás se bojí něčeho jiného, navíc nikdo nemá jen jeden strach, u každého je nějaký dominantnější, který převažuje nad těmi ostatními. To určuje i znamení zvěrokruhu, od kterého se ve velké míře odvíjí lidská povaha. Čeho se nejvíce podle horoskopu bojíte vy?

Beran

Rozkazování

Viděli jste film Mimi šéf? Právě jeho hlavní postava, která je mimino a šéf v jedné osobě, vystihuje podstatu Beranů. Ti si musí o životě rozhodovat sami, možnost, že by jim někdo rozkazoval, co mají dělat, zkrátka není na stole. Jejich největší strach tkví v tom, že by někdo měl nad jejich životem takovou kontrolu, kvůli které by nemohli konat tak, jak sami zamýšlí. Když takovou hrozbu cítí, mají blízko k záchvatům vzteku a pláče.

Býk

Chaos

Pro Býky je režim stejně důležitý jako kyslík, pokud jim ho něco nebo někdo naruší, najednou se jim o něco hůř dýchá. Vyžadují řád a předvídatelnost, protože změny je rozhazují a děsí. Znamenají pro ně jakýsi zásek na místě, jako by se zastavili v bludišti a najednou nevěděli, kudy kam. Pro orientaci v chaosu zkrátka nebyli stvořeni.

Blíženci

Nuda

Blíženci rádi jdou z extrému do extrému. Jsou zvídaví, dobrodružní, ale v nebezpečí zároveň vyhledávají klid. Nuda je pro ně nejhorší noční můrou, udělají cokoliv pro to, aby měli něco zajímavého na práci. Znuděný Blíženec je v podstatě hrozbou pro své okolí, tudíž je v největším zájmu jeho blízkých, aby ho udrželi zabaveného a v dobré náladě.

Rak

Opuštění

Nejustrašenější znamení zvěrokruhu je nepochybně právě Rak. Děsí ho nespočet věcí, ale opuštění je obavou největší. Raci jsou vůči svým blízkým velmi ochranitelští, pokud si vyrazíte například na túru, budou se automaticky obávat, že se z ní nevrátíte v pořádku, nebo nedej bože vůbec. Osoby narozené v tomto znamení potřebují konstantní ujišťování, že tu pro ně budete.

Lev

Nedostatek lásky

Lvi jsou autentičtí a vyjadřují svou osobnost naplno. Působí sebevědomě, jsou rádi středem pozornosti a nehodlají se kvůli nikomu měnit nebo přetvařovat. Chtějí být milováni takoví, jací jsou, mají ale zároveň obavu, že takové lásky k nim není nikdo schopný. Občas dokonce pochybují i o vlastní sebelásce. Dávejte jim proto najevo, že je milujete se vším všudy.

Panna

Bezcennost

Panny dobře ví, co je skromnost. Mnohem raději odejdou bez pochvaly za dobře odvedenou práci, než aby se chlubily něčím, co jim přijde jednoduché či nepodstatné. Jsou kritické nejen ke svému okolí, ale i k sobě, proto musí dostát svým standardům. Velmi se obávají toho, že selžou, že zklamou ty, kteří na ně spoléhají, nebo sebe. Pocit, že nemají hodnotu, je pro ně naprostým postrachem.

Váhy

Rozchody

Rozcházení není příjemnou záležitostí pro nikoho, nicméně Váhy nechtějí rozvazovat žádné vztahy. Věří totiž v partnerství a týmovost, jsou přesvědčené, že cokoliv by udělaly samy, nikdy nebude tak dobré jako to, co udělají ve více lidech. Při navazování nových vztahů, i těch přátelských, se proto už preventivně děsí momentu, kdy skončí.

Štír

Dohled

Štíři jsou extrémně samostatné jednotky, jakákoliv týmová práce jim nesedí, nejlépe si vystačí sami a neradi se svěřují. Do toho, co dělají a jak to dělají, podle nich jednoduše nikomu nic není. Děsí je představa, že by cokoliv narušilo jejich soukromí, přestože strkat nos do cizího jim úplně problém nedělá.

Střelec

Zlatá klec

Svobodomyslní Střelci jsou odhodlaní využít možností, které jim svět nabízí. I kdybyste jim nabídli luxusní život ve vile s bazénem v lokalitě, kde by je nic nerušilo a mohli by si užívat bohatství, s křikem by utekli, pokud by jen trochu nabyli dojmu, že se už nedostanou ven. Svoboda a s ní spojená možnost dobrodružství je v jejich životech naprosto klíčová.

Kozoroh

Promrhaný čas

Žijeme jen jednou. Možná jde o klišé, ale Kozorozi si dobře uvědomují, že je pravdivé. Mnohem více než jiná znamení si váží každé sekundy, která jim je na tomto světě dána, chtějí čas dobře využít. Touží vydělávat pěkné peníze a dosáhnout svých cílů jak v pracovní, tak v soukromé oblasti. Že by si dali šlofíka, než aby se věnovali povinnostem? To neexistuje.

Vodnář

Vyloučení

Představte si, že sedíte v kruhu přátel. Všichni si povídají, smějí se, ale vám nikdo nevěnuje pozornost, a to ani když se pokusíte promluvit a zapojit se. Přesně taková situace je pro Vodnáře noční můrou. Potřebují mít pocit, že jsou přijatí. Zároveň doufají, že podobné jistoty se dostane všem ostatním - přejí si svět, v němž budou mít své místo všichni, včetně těch, kteří jsou obecně považováni za podivíny.

Ryby

Smrt

Stejně jako je nevyhnutelná, je i obávaná. Smrt může přijít v mnoha podobách, ale ani ujištění o té nejpoklidnější by Ryby nepřesvědčilo, aby se jí nebály. Žijí život na hraně v mnoha aspektech. Pohybují se mezi realitou a snem, fikcí a faktem, ale také životem a smrtí. Jsou intuitivní a obávají se momentu, kdy se na té hranici přehoupnou směrem ke druhé straně.

Horoskop na červen podle Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.