Poselství andělů pro sobotu 20. května: Všímejte si znamení, která k vám proudí

AURA - Týdenní horoskop od 22.5 - 28.5

Pokud jste se ocitli v situaci, ve které si nevíte rady, zkuste sledovat znamení, která k vám přichází. Pomohou vám s rozhodnutím i řešením. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Čtyřka vody

Čtyřka vody symbolizuje pohodu, spokojenost a uspokojení. V těchto dnech se cítíte naplněni harmonií a rovnováhou, daří se vám užívat si přítomnosti a být v souladu se sebou samými. Ale dejte pozor, abyste se nenechávali unášet přílišným pohodlím a nezůstávali v pasivitě.

Pokud harmonii ve svém životě necítíte, může vás tato karta nabádat, abyste se zamysleli nad tím, co vám chybí, možná potřebujete situaci, ve které se právě teď nacházíte, přehodnotit a rozhlédnout se kolem sebe, jestli vám neuniká něco velmi důležitého, co může mít zásadní vliv na váš život. Sledujte znamení, která k vám proudí ze všech stran.

Čtěte také: Jedno tajemství o každém znamení zvěrokruhu. Co se nemáte dozvědět?

Tato karta vás také upozorňuje, že nejste sami, že máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vám jsou ochotni pomoci. Naučte se si o pomoc říct, a pokud vám ji někdo nabídne, přijměte ji. Někteří mohou mít pocit, že se nic zásadního neděje a ovládne je nuda. Najděte si nějakou činnost, která vás bude bavit a podobné pocity zažene. Hledejte nové způsoby, jak se rozvíjet a růst.

Věnujte čas svým blízkým, poslední dobou z vás mohou být trošku zmatení, protože vysíláte velmi nejasné signály a oni netuší, na čem vlastně jsou. Naučte se více projevovat své city a potřeby a sdílejte své emoce s ostatními. Pokud vás něco trápí, svěřte se, sdělený problém je poloviční problém. Projevte také ostatním svou podporu a dejte jim najevo, jak moc jsou pro vás důležití.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne